Hybridi-TV:ssä yhdistyvät TV:n ja netin parhaat puolet

Hybridi-TV tuo netistä tutut vuorovaikutteiset toiminnallisuudet myös televisioon lineaarisen sisällön rinnalle ja rikastaa olennaisesti TV:n katseluelämystä.

Hybridi-TV-sovellukset on kanavakohtaisia. Hybridi-TV:n kautta voidaan tarjota kanavaan liittyviä nettisisältöjä ja juuri sillä hetkellä käynnissä olevaan ohjelmaan liittyviä oheispalveluita netin kautta siten, että voit helposti ja nopeasti palata takaisin ohjelmaan. Hybridi-TV mahdollistaa myös käynnissä olevan ohjelman katsomisen samalla, kun käytät hybridi-TV-palveluita.

Digitan vuonna 2015 markkinoille tuomassa hybridi-TV:ssä yhdistyvät television ja netin palvelut. Erona älytelevisioihin Digitan hybridi-TV:n tarjoamat palvelut kuten Yle Areena, Ruutu, Liigan tulospalvelu, jne. lähetetään ohjelmavirran mukana eikä erillisinä sovelluksina. Näin hybridi-tv mahdollistaa monet ohjelmavirtaan liitettävät palvelut sekä vuorovaikutteisen mainonnan. Hybridi-TV:n kautta voit katsoa myös kanavien nettisisältöjä isolla ruudulla.


hybriditv_theather_hero_digitafi

Tuomaroi kotisohvalta ja hyppää sisään ohjelmien lisäsisältöihin!

Hybridi-tv:llä katsoja pääsee aktivoitumaan ohjelmissa esimerkiksi äänestämällä kaukosäätimellä suosikkiaan ja tarkastelemaan ohjelmien lisäsisältöjä tai seuraamaan ohjelman sosiaalisen median tunnistevirtaa.

Katso missä ohjelmissa hybridi-tv-palvelut ovat tällä hetkellä aktiivisena. Lue lisää hybriditv.fi »


Kaukosäätimen punainen nappi on avain hybridi-TV-palveluihin

Kaukosäädin_punainen nappi


HbbTV

HbbTV on standardi, jonka lyhenne tulee sanoista Hybrid Broadcast Broadband TV, ja se yhdistää TV-lähetyksen ja laajakaistan tuomalla netti-TV:n ominaisuudet helppokäyttöisesti katsojien saataville. HbbTV-palvelut näkyvät Digitan antenni-TV:n ja Telian Kaapeli-TV:n katsojille. Televisiovastaanottimessa on oltava nettiliittymä ja HbbTV-ominaisuus aktivoituna.

HbbTV on jo käytössä laajasti Euroopassa. Lisätietoja sovellustandardista: www.hbbtv.com


Katso video, miltä Nelonen Median Ruutu-palvelu näyttää Hybridi-TV:ssä:
HybridiTV2016
Lataa tästä hybridi-tv-esite (pdf)

Lisätietoja:

Kuluttajille:

Digita Info
Puh. 020 411 7676, E-mail: info(a)digita.fi

Yrityksille:

Johtaja, Videojakelupalvelut Teppo Ahonen
Puh. 020 411 711 (keskus), E-mail: teppo.ahonen(a)digita.fi


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.