Hybridi-tv Digitan verkossa

Kaukosäädin_punainen nappiHybridi-tv rikastaa katseluelämystä tuomalla internetin vuorovaikutteiset ominaisuudet myös televisioon. Hybridi-tv:ssä on nyt saatavilla Yle Areenan pilotti ja Nelonen Median Ruutu ja MTV Katsomo -palveluiden maksuttomat sisällöt. Hybridi-tv-palveluiden tarjonta laajenee.

Hybridi-tv-palvelut on saatavilla kaikkialla Suomessa Digitan antenni-tv-verkon näkyvyysalueella.Palvelut toimivat useimmissa v. 2014 ja sitä uudemmissa älytelkkareissa.

Palvelut sisältöineen ovat helposti käytettävissä kaukosäätimen napin painalluksella television ruudulta.
Lisätietoja Digitan hybridi-tv-palveluista »

Digitan verkossa lähetettävät kanavat asemittain

Näissä alla olevissa PDF-tiedostoissa näkyy 17.5.2017 käynnistyneen antenni-tv-verkon uuden toimilupakauden mukaiset listaukset Digitan eri asemilta välitettävistä kanavista.

Digitan DVB-T-verkossa katsottavat kanavat asemittain
Digitan DVB-T2-verkossa näkyvät kanavat asemittain

Antenni-tv:n kanavatarjonta

Antenni-tv:n kanavatarjonta Digitan verkossa on erittäin kattava. Vapaita kanavia on yli 20, ja niiden lisäksi voit halutessasi hankkia maksullisia tv-palveluita.

Kanavatarjonta vaihtelee jonkin verran eri puolilla Suomea. Ajantaisainen tieto alueen kanavatarjonnasta löytyy Digitan karttapalvelusta.
  • Vapaat

  • Maksulliset

  • Lähetykset alkavat lähiaikoina


Maksu-tv-palvelut Digitan antenniverkossa

dna logo

Digitan antenni-tv-verkossa välitetään useita maksu-tv-kanavia. Kanavien katselu edellyttää maksu-tv-korttia ja korttipaikalla varustettua digisovitinta. DNA myy maksu-tv-kanavia antennitalouksiin.


DNA:n antenni-tv-kanavat

DNA:n  maksu-tv-asiakkailla on mahdollisuus katsoa samalla maksu-tv-kortilla DNA:n VHF antenni-tv-verkon kanavia. UHF-antennin lisäksi tarvitaan VHF-antenni suunnattuna DNA:n lähetinmastoon ja Antenna Ready HD -vastaanotin. 

DNA kanavatarjonta DNA:n VHF-verkossa