Yle_Areena_logoRuutu-logo1205px-Jääkiekon_SM-liiga_logo_2013_svgkatsomo-logo


 Yle Areena

Yle Areena Beta hybridisovellus on käytettävissä Ylen kanavilla Yle TV1, Yle TV2 ja Yle Teema Fem. Sovellus on vielä kehitysversiossa, joten sen sisältö ei suoraan vastaa Ylen Areena verkkopalvelun sisältöä.

Yle_Areena_etusivu

Areena-sovellus toimii kaikissa älytelevisioissa, joissa on HbbTV versio 1.5 tai uudempi.Ruutu

Nelonen Median Ruutu Beta hybridisovellus on käytettävissä tv-kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero. Sovelluksessa on saatavilla kaikki Ruutu-plavelun ilmaiset nettisisällöt.

Nelonen_Ruutu_Etusivu

Ruutu-sovellus älytelevisioissa tuo kanaville saataville ohjelmasisältöön sidottuja ominaisuuksia kuten Aloita alusta ja Sarjan muut jaksot, jotka on kuvattu tässä alla.

Nelonen_valikko_laaja
Nelonen Median hybridivalikko

Aloita alusta ja sarjan muut jaksot

Nelonen Median kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero voit aloittaa meneillään olevan ohjelman alusta - yhdellä napin painalluksella.

Palvelu toimii ohjelmilla, joiden jaksot on saatavilla Ruutu-palvelussa ilmaiseksi. Televisioruudulle tulee kanavalle mentäessa ilmoitus, jos ohjelma on mahdollista aloittaa alusta hybridi-tv:n kautta. Se tapahtuu painamalla kaukosäätimen punaista nappia.

Ruutu hybridisovelluksen kautta voi katsoa meneillään olevan ohjelman sarjan muita jaksoja.

Nelonen_Ruutu_sarjanmuutjaksot
Liigan tulospalvelu

Nelonen Median ilmaisilla tv-kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero. Sekä maksukanavilla Ruutu+ Urheilu 1 ja Urheilu 2.  

Nelonen_liiga

Liiga-sovellus toimii kaikissa vähintään HbbTV versiota 1.5 tukevissa älytelevisioissa.
Katsomo

MTV Katsomo hybridisovellus on käytettävissä tv-kanavilla MTV, Sub ja AVA. Hybridin Katsomo-sovelluksessa on saatavilla kaikki Katsomon ilmaiset nettisisällöt.

MTV_Katsomo_Etusivu

Sovellus on vielä kehitysversiossa ja se toimii tällä hetkellä vain LG ja Panasonic alytelevisioissa sekä Sonyn 2016 ja uudemmissa malleissa. Katsomo toimii HbbTV versiossa 1.5.  
Laajennettu ohjelmaopas

Laajennettu ohjelmaopas on  käytettävissä kaikilla kanavilla, joilla on hybridipalveluita. Digitan ohjelmaoppaassa näet kanavan ohjelmasisällön samaan aikaan, kun selaat ohjelmatarjontaa. Voit merkitä suosikkiohjelmasi, jolloin saat ilmoituksen televisioosi, kun ohjelma alkaa. Ohjelmaoppaasta näkee viikonpäivän, päivämäärän ja kellonajan lisäksi laajemmin infoa tulevista ja menneistä ohjelmista.

Hybridi-tv:n uudet toiminnallisuudet

Aiemmin vain kanavien internet-sivuilla saatavilla olleet ohjelmien oheismateriaalit, kuten: ohjelma- ja tapahtumatiedot, kuvat, trailerit ja linkit sekä mainokset ja alennuskupongit, voidaan toimittaa hybridi-tv:n kautta suoraan televisioruudulle. Tekniikka mahdollistaa myös jo lähetettyjen ohjelmien katsomisen.

Missä laitteissa hybridipalvelut toimivat?

Katso lista laitteista, joissa hybridipalvelut toimivat jo nyt! Lue lisää >>