rss Ajankohtaista, tiedotteet

14.2.2018 Future City Challenge –kilpailun voittajatiimi Heads’n Tails haluaa laittaa Espoon koulujen sisäilman kuntoon

IBM:n, Digitan ja Etteplanin organisoima Future City Challenge kilpailu huipentui ystävänpäivänä Grande Finaleen ja voittajaratkaisun valintaan. FCC-kilpailun tavoitteena oli suunnitella uusia ratkaisuja ja sovelluksia helpottamaan kaupunkilaisten arkipäivää. Kisaan mukana lähtivät kaupungit Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä ja Tampere. Voittajatiimi on Espoon kaupungille ratkaisunsa ehdottanut Heads’nTails. Tiimi voitti kisan ”Koulut kuntoon” -ratkaisulla, jonka tavoitteena on nimensä mukaisesti laittaa koulut kuntoon ja varmistaa kouluihin ja päiväkoteihin sisäilmaltaan terve työympäristö.

Lue lisää2.2.2018 Viasat Urheilu veloituksetta Digitan antenniverkossa 2.-4.2 välisenä aikana

Viasat Urheilu-kanava avataan ilmaiseksi Digitan antenniverkon alueella viikonlopun 2.-4.2. ajaksi. Tämä mahdollistaa suorien otteluiden ja studiolähetysten vapaan katselun lähes koko Suomessa.

Lue lisää


1.2.2018 AlfaTV:n näkyvyysalue on laajentunut valtakunnalliseksi Digitan antenni-tv-verkossa 1.2.

AlfaTV-kanavan näkyvyysalue on tänään torstaina 1.2.2018 laajentunut kaikille Digitan lähetysasemille. Uusiin näkyvyysalueisiin kuuluvat muun muassa Ähtäri, Pihtipudas, Iisalmi, Kuusamo, Inari, Utsjoki, Kilpisjärvi, Ylläs, Sodankylä ja Kemijärvi. Useimmat vastaanottimet etsivät uudet tv-kanavat automaattisesti. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia kanavien uudelleenvirittämisen.

Lue lisää


29.1.2018 AlfaTV:n näkyvyysalue laajenee valtakunnalliseksi Digitan antenni-tv-verkossa helmikuun alusta alkaen

AlfaTV-kanavan näkyvyysalue laajenee kaikille Digitan lähetysasemille antenni-tv-verkossa 1. helmikuuta 2018 alkaen. Uusiin näkyvyysalueisiin kuuluvat muun muassa Ähtäri, Pihtipudas, Iisalmi, Kuusamo, Inari, Utsjoki, Kilpisjärvi, Ylläs, Sodankylä ja Kemijärvi.

Lue lisää


24.1.2018 Digita ja Empower yhteistyöhön kehittämään teollisuudelle älykkäämpää liiketoimintaa IoT:n avulla

Empower ja valtakunnallinen verkko-operaattori Digita ovat aloittaneet yhteistyön, jossa teollisuudelle älykästä kunnossapitoa ja ylläpidon analytiikkapalveluita tarjoava Empower hyödyntää Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvaa IoT-verkkoa Emsight-analytiikkapalvelussaan.

Lue lisää


Seuraavat