Tiedotteet 2008

2.12.2008 13.53

LynxNet Digitan @450-laajakaistaverkon palveluoperaattoriksi

LynxNet Oy on aloittanut joulukuun alusta Digitan @450-laajakaistaverkon palveluoperaattorina. LynxNet osti M&P Systems Oy:ltä sen palveluoperaattoriliiketoiminnan langattomassa @450-laajakaistaverkossa.

LynxNet aloitti toimintansa 2007 virtuaalioperaattorina Digitan @450-laajakaistaverkossa ja joulukuun 2008 alusta palveluoperaattorina. LynxNetillä on yhteistyökumppaneina useita virtuaalioperaattoreita ja jälleenmyyjiä. Suurimpia toimijoita ovat DataGroup-ketju, Verkkokauppa.com, Airnet Systems, Tietolappi, GSM-Store, Tekniset-ketju ja Tele-Yritysverkot.


”LynxNetillä on @450-palveluoperaattorina erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa liiketoimintaansa. LynxNet on Digitalle tärkeä yhteistyökumppani, jonka kanssa panostamme entistä enemmän palvelujen kehittämiseen. Haluamme täyttää niin kuluttajien kuin yritystenkin tarpeet langattoman laajakaistaverkon soveltamisessa”, toteaa Digitan liiketoimintajohtaja Juha Malmberg.


”LynxNet näkee @450-verkon roolin kypsänä ja toimintavarmaan teknologiaan perustuvana erittäin merkittävänä haja-asutusalueiden laajakaistaratkaisuna ja liikenteen, logistiikan sekä automaatioratkaisuiden alustana. Koska kaikki mobiiliverkkotoiminta on vahvasti päätelaiteriippuvaista, odotamme nyt käyttöön saatujen @450-USB-modeemien ja vuoden 2009 alussa käyttöön tulevan muun laitekannan kautta merkittävää kasvua”, toteaa LynxNet Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tapani Kurki.


@450-verkko kattaa jo nyt yli 90 % Suomen väestöstä ja loma-asutuksesta. Vuoden 2009 loppuun mennessä @450-laajakaistaverkon väestöpeitto on 99 prosenttia. ”Tämä tekee @450-laajakaistasta ylivoimaisesti kattavimman ja parhaan käyttäjäkokemuksen valtakunnallisesti antavan palvelun”, Kurki korostaa.Digita / Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.