Tiedotteet 2009

7.10.2009 10.51

Digita ja Electrosonic yhteistyöhön Digital Signage -palvelujen tuottamisessa

ScreenWorld-palvelu on digitaalisten multimediasisältöjen jakeluun tarkoitettu helppokäyttöinen, tehokas ja edullinen infotaulujärjestelmä yrityksille.

ScreenWorld-palvelua voidaan käyttää muun muassa mainontaan, informointiin, koulutukseen, viihdyttämiseen ja yritysviestintään. Se mahdollistaa paikallisen sisällön tuottamisen, kuten esimerkiksi alueelliset tarjoukset, uutiset ja säätiedot. Esitysaikatauluja voidaan joustavasti määritellä ja muuttaa keskitetysti ajan ja paikan mukaan. ScreenWorld- palvelua voidaan käyttää myös työntekijöiden koulutukseen ja informointiin muun käytön ohessa. Osa näyttöjen esitysajasta on mahdollista myydä mainosajaksi kolmansille osapuolille ja palvelu on helppo liittää yrityksen olemassa oleviin järjestelmiin.


”ScreenWorld on kiteytetysti Digitan palvelu multimediasisältöjen jakeluun infonäytöille. Se on helppokäyttöinen Digital Signage -ratkaisu, joka hyödyntää muun muassa langattomia verkkoja ja internetiä. Sisältö julkaistaan kohteeseen asennettavilla laadukkailla LCD- tai plasmanäytöillä”, kertoo Business Manager Jari Laiho Digitasta uudesta palvelusta, jonka avulla kohderyhmät tavoitetaan luotettavasti ja tehokkaasti. ”Esimerkiksi ostopäätöksiä ScreenWorld-palvelulla pystytään tukemaan tehokkaasti, sillä esitettäviä sisältöjä voidaan versioida ja muuttaa ajan ja paikan mukaan.”
 
Digita tarjoaa kumppaniensa kanssa yrityksille kokonaisratkaisun


Digita suunnittelee ja toteuttaa kattavat sekä luotettavat ScreenWorld -kokonaisratkaisut yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa.  Ensimmäinen näistä yhteistyökumppaneista on Electrosonic Oy Ab, joka on kansainvälisen Electrosonic-konsernin Suomen tytäryhtiö ja yksi maamme johtavista AV-järjestelmätaloista.


”Asiakkaat ovat kaivanneet skaalautuvia ja joustavia järjestelmiä isompiin laajojen alueiden Digital Signage –järjestelmiin – juuri tämän ScreenWorld  mahdollistaa. Kansainvälisenä toimijana näemme merkittävänä myös sen, että on ScreenWorld-palvelu on jo käytössä laajasti ympäri Eurooppaa useilla eri asiakkailla isoissa järjestelmissä. Electrosonic tuo yhteistyöhön osaamisensa ja kokemuksensa vaativien Digital Signage –järjestelmien suunnittelijana ja toteuttajana niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Olemme toimittaneet eri puolille maailmaa monipuolisesti erilaisia järjestelmiä muutaman näytön paikallisista järjestelmistä aina tuhansien näyttöjen laajoihin verkkoihin.”, toteaa Electrosonic Oy Ab:n toimitusjohtaja Ilari Anttila.
 
”Tuotantovaiheessa palvelemme asiakkaitamme valvomalla sisältöjen jakelua vuorokauden ympäri ja huolehtimalla laitteistojen ylläpidosta. Vastaamme laitteistojen ja ohjelmistojen asennuksesta, yhteyksistä sisällönjakelualustaan, jakelualustan operoinnista sekä sisältöjen välittämisestä näytöille”, Laiho kertoo.


Sisältöjen välittämiseen käytetään joko Digitan langatonta @450-laajakaistaa, ADSL-yhteyttä tai muuta soveltuvaa tiedonsiirtoyhteyttä. Jakelua valvotaan näyttökohtaisesti. Asiakas saa lisäksi tietoa sisältöjen toteutuneista esityskerroista. Esimerkkeinä ScreenWorldin tyytyväisistä asiakkaista ovat muun muassa kansainväliset L’Oréal, Ford ja Deutsche Bahn.


ScreenWorld esillä AudioVisual 09-tapahtumassa


Digitan ScreenWorld-palvelu on esillä Pohjoismaiden ja Baltian alueen johtavassa AV-alan AudioVisual 09 –messutapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7. - 9. lokakuuta 2009. ScreenWorld-palveluun voi tutustua Digitan osastolla E52. Myös Electrosonic Oy esittelee palvelua messuosastollaan D2 keskiviikosta torstaihin klo 9.00-17.00 ja perjantaina klo 9.00-16.00.  


Messujen yhteydessä järjestetään korkeatasoista seminaariohjelmaa. Digital Signage Seminaarissa 7.10. klo 14.00 - 16.30  käsitellään ScreenWorld -kokemuksia ja laajojen Digital Signage -verkkojen haasteita. Ohjelmaan ja näytteilleasettajiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.avita.org. Messukeskuksessa järjestetään samanaikaisesti kuusi muuta messutapahtumaa: Kiinteistö 09, ViherTek 09, Väri ja Pinta 09, Valo,Sähkö,Tele 09, Puhtauspalvelu 09 ja FinnSec 09. Kaikkiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.Digita / Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.