Tiedotteet 2009

14.12.2009 10.10

Digita ja Family Channel pitkäaikaiseen sopimukseen tv-jakelusta

SuomiTV aloittaa lähetykset antenni-tv-verkossa 18. joulukuuta 2009.

SuomiTV aloittaa lähetykset antenni-tv-verkossa 18. joulukuuta


Digita Oy ja Family Channel Oy ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen sopimuksen SuomiTV:n lähetysten jakelusta antennitelevisioverkossa. SuomiTV on merkittävä uusi valtakunnallinen kanava ja antenni-tv-verkon uusin tulokas, joka aloittaa lähetyksensä E-kanavanipussa 18. joulukuuta 2009 kanavapaikalla 33. Kanava on valtakunnallinen ja sen väestöpeitto on 95 prosenttia


SuomiTV on maksuton kaupallinen tv-kanava, jonka tarjonta koostuu viihteestä, elokuvista, draamasarjoista, dokumenteista ja urheilusta. SuomiTV:llä on myös oma uutis- ja ajankohtaistoimitus, joka tuottaa kanavalle päivittäisiä uutisohjelmia.


”Olemme tyytyväisiä Digitan tarjoamaan palvelukokonaisuuteen, jolla Digita tuo SuomiTV:n lähetykset yli viidelle miljoonalle suomalaiselle.  Digitan osaaminen ja pitkäaikainen kokemus erilaisten verkkopalvelujen mahdollistajana ovat perustana tehdylle sopimukselle. Lisäarvoa sopimukseen tuovat myös Digitan valtakunnallinen kuluttajapalvelu Digita Info sekä Internet-sivuston www.digitv.fi  Karttapalvelu ja DigitaPRO-verkosto”, sanoo johtaja Risto Carlson SuomiTV:stä.


”SuomiTV on meille merkittävä asiakas, joka haluaa pitkäjänteisesti kehittää omaa kanavaansa ja tarjota valtakunnallisen kanavan suomalaisiin kotiin antenni-tv-verkossa”, sanoo Business Manager Jussi Lehtonen Digitasta.


Kanavahaku digivastaanottimissa


Saadakseen uuden kanavan näkyviin tv-katsojan on tehtävä digivastaanottimissa kanavahaku uudelleen. Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkut vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä. Ohjeet kanavien viritykseen löytyvät laitteen käyttöoppaasta.


Digivastaanottimien ja vastaanottolaitteiden ongelmatilanteissa ja perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kuluttajaa palvelevat myös laitteen myyjät, laitevalmistajat sekä maahantuojat. Kaapeli-tv-taloudet saavat neuvoja oman kaapeli-tv-operaattorin asiakaspalvelusta. Antennin suuntauksessa ja antenni-tv-verkon näkyvyysasioissa auttaa Digitan neuvontapalvelu Digita Info numerossa 020 411 7676 tai sähköpostitse osoitteessa info@digita.fi maanantaisin klo 8.00 - 18.00 ja tiistaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00.


Lisätietoja:
Digita Oy, Business Manager Jussi Lehtonen, p. 040 749 9955, jussi.lehtonen@digita.fi
SuomiTV, johtaja Risto Carlson, p. 050 368 6001, risto.carlson@suomitv.fi


Digita Oy
Digita Oy on Suomen johtava langattomien viestintäverkkojen verkko-operaattori sekä merkittävä tietoliikenneverkkojen ja verkkoinfrastruktuurin kehittäjä. Digitan maan kattava organisaatio varmistaa palveluiden korkean laadun ympäri vuorokauden. Digitan asiakkaita ovat tv- ja radioyhtiöt sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattorit. Yhtiössä työskentelee 380 henkilöä. Digita on suomalainen yhtiö, joka kuuluu eurooppalaiseen TDF-ryhmään.
www.digita.fi


Family Channel Oy, SuomiTV
SuomiTV:n ja sen emoyhtiön Family Channel Oy:n omistavat kanadalainen tv-alan rahoittamiseen erikoistunut  Ontario Inc. -yhtiö sekä suomalaiset pienosakkaat. Kanavan pääkonttori ja studiot sijaitsevat Keravalla. SuomiTV tavoittelee viidessä vuodessa kymmenen prosentin markkinaosuutta mainosrahoitteisella tv-alalla.Digita / Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.