Tiedotteet 2009

15.12.2009 10.06

Digita ja Family Channel tekivät sopimuksen mediapalveluista

Digita Oy ja Family Channel Oy ovat allekirjoittaneet merkittävän sopimuksen televisiopalvelujen lähetyskokonaisuudesta.

Digita Oy ja Family Channel Oy ovat allekirjoittaneet merkittävän sopimuksen televisiopalvelujen lähetyskokonaisuudesta. Digita tarjoaa joulukuussa toimintansa aloittavalle SuomiTV:n emoyhtiölle Family Channelille lähetysyksikön, sisällön siirron ja jakelun eri tv-verkkoihin


Raamisopimus on tehty vuoteen 2016 saakka. Pitkäaikaisella sopimuksella uusi kanava osoittaa lähtevänsä tv-lähetystoimintaan merkittävillä panostuksilla hyödyntäen alan parasta teknistä osaamista. Sopimus mahdollistaa laajan yhteistyön ja Digitan uusien palvelujen hyödyntämisen saumattomasti.


Käytännössä Digita vastaa SuomiTV:n lähetysten jakelusta alusta loppuun. Digitan palveluun sisältyy varmennettu yhteys asiakkaan studiolta, josta niin suorat ohjelmat kuin valmiit tiedostotkin siirretään lähetysyksikköön. Lisäpalveluna asiakkaalle tarjottavat tuotantoyhteydet ja satelliittivastaanotot mahdollistavat monipuolisten suorien tv-lähetysten tuottamisen niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Lähetysyksikkö eli niin kutsuttu playout-palvelu tarjoaa lähetettävät kanavat teräväpiirtolaatuisina eri jakeluverkkoihin ja sieltä antenni-tv-, kaapeli- ja satelliittitalouksiin.


”Digita tarjoaa Family Channelille teknisesti korkealaatuisen ja uusinta tekniikkaa hyödyntävän tv-lähetysketjun ja käytettävyydeltään huippuluokkaisen palvelukokonaisuuden, jonka avulla lähetämme SuomiTV:n lähetykset valtakunnallisesti kaikkiin suomalaisiin koteihin. Tarjoamme myös ylläpidon ja valvonnan sekä näkymän koko ketjuun. Tämä on saumaton ja kokonaisvaltainen palvelu sisällön tuottajalta katsojan olohuoneeseen asti”, sanoo Business Manager Jari Laiho Digitasta.


”Digitan luotettava toiminta alansa edelläkävijänä mediapalveluissa oli yhtiöllemme selkeä peruste valita juuri Digita sopimuskumppaniksi.  Pitkäaikainen sopimus tuo toimintaamme perustan, jonka pohjalle rakennamme teknisesti korkeatasoisen tv-tuotannon ja monipuolisen ohjelmatarjonnan jokaiseen suomalaiseen kotiin. Erotumme muista maamme tv-kanavista selkeästi perhearvoja kunnioittavalla toimintaperiaatteella sekä vastuuntuntoisella ja laadukkaalla lähetystoiminnalla”, Risto Carlson SuomiTV:stä toteaa


SuomiTV näkyy Digitan antenniverkossa E-kanavanipussa, ja sen väestöpeitto on 95 prosenttia. Lähetykset alkavat 18.12.2009 kanavapaikalla 33.


Digita / Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.