Tiedotteet 2009

10.12.2009 10.15

Liv laajentaa lähetyksiään antenni-tv-verkossa 11. joulukuuta alkaen

Lifestyle-tv-kanava Liv laajentaa lähetysaikaansa antenni-tv-verkossa. Maksuton kanava näkyy jatkossa myös viikonloppuisin.

Lifestyle-tv-kanava Liv laajentaa lähetysaikaansa antenni-tv-verkossa. Maksuton kanava näkyy jatkossa myös viikonloppuisin.  Antennitalouksissa asuvilta katsojilta lähetysten aloittaminen edellyttää uuden kanavahaun 11.12.2009, jolloin Liv aloittaa laajennetut lähetyksensä E-kanavanipussa kanavapaikalla 8. Kanava on lähes valtakunnallinen ja sen väestöpeitto on noin 80 prosenttia. Peittoalueen voi tarkistaa Internetistä www.digitv.fi:n karttapalvelusta. Liv on maksuton kaupallinen tv-kanava, jonka ohjelmisto koostuu eri elämänalueisiin liittyvistä sarjoista ja dokumenteista.

 

Kanavahaku digivastaanottimissa

 

Saadakseen uuden kanavan näkyviin tv-katsojan on tehtävä digivastaanottimissa kanavahaku uudelleen. Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkut vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä. Ohjeet kanavien viritykseen löytyvät laitteen käyttöoppaasta.

 

Nyt aloitusviikonloppuna 11.-13.12.2009 Liv tarjoaa antenni-tv-talouksille kuluttajaneuvontaa numerossa 09 4545 208 perjantaista sunnuntaihin klo  9.00-22.00.

 

Digivastaanottimien ja vastaanottolaitteiden ongelmatilanteissa ja perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kuluttajaa palvelevat myös laitteen myyjät, laitevalmistajat sekä maahantuojat. Kaapeli-tv-taloudet saavat neuvoja oman kaapeli-tv-operaattorin asiakaspalvelusta. Antennin suuntauksessa ja antenni-tv-verkon näkyvyysasioissa auttaa Digitan neuvontapalvelu Digita Info numerossa 020 411 7676 tai sähköpostitse osoitteessa info@digita.fi maanantaisin klo 8.00 - 18.00 ja tiistaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00.


Digita / Viesintä

Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.