Tiedotteet 2009

6.10.2009 10.55

Tietoliikenneyhteyksien uudistus onnistui erinomaisesti

Digita uusi viikon 40 aikana tietoliikenneyhteyksiä Pasilassa sijaitsevassa verkonhallintakeskuksessa. Mittavat uudistukset onnistuivat erinomaisesti tarkkaan tehtyjen suunnitelmien pohjalta.

Työt kohdentuivat kaikkiin palveluihin, joiden tietoliikenneyhteys kulkee Digitan verkonhallintakeskuksen kautta. Tehdyillä uudistuksilla parannetaan erityisesti radio- ja tv-yhteyksien käytettävyyttä ja toimintavarmuutta.

 

Uudistuksella haluttiin varmistaa Digitan verkkojen käytettävyyttä, joka on huippuluokkaa. Verkkojen luotettavuuden perustana on verkkojen tarkkaan suunnitellut huoltotyöt, joilla pyritään varmistamaan verkkojen toiminta sekä tarkka ja jatkuva ympärivuorokautinen valvonta. Ennakkoon suunnitellut huoltotyöt suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaiden eli tv- ja radioyhtiöiden sekä teleoperaattoreiden kanssa. Lähetysverkkojen huolto on välttämätöntä, jotta verkkojen mahdolliset vikatilanteet voidaan minimoida.

Digita / Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.