Tiedotteet 2009

2.10.2009 12.20

Uusi antenni-tv-kanava Iskelmä/Harju&Pöntinen aloittaa 5. lokakuuta

Uuden kanavan muodostavat SBS Median Iskelmä sekä Etelä-Pohjanmaan Viestinnän Harju&Pöntinen. Uuden kanavan myötä yhdistetään kanavien kapasiteetit yritysten yhteiseen käyttöön.

Uusi tv-kanava Iskelmä/Harju&Pöntinen aloittaa antenniverkossa 5. lokakuuta klo 12.00. Uusi kanava näkyy tämän vuoden loppuun saakka kanavilla 51 ja 52. Ensi vuoden alusta kanavapaikkana on 51. Kanava on maksuton ja on osa C-kanavanippua. Kanavalla on ohjelmaa ympärivuorokauden.

 

Uuden kanavan muodostavat SBS Median Iskelmä sekä Etelä-Pohjanmaan Viestinnän Harju&Pöntinen. Uuden kanavan myötä yhdistetään kanavien kapasiteetit yritysten yhteiseen käyttöön. Näin uuden kanavan kuvanlaatu on selkeästi entistä parempi, ja samalla kanavien näkyvyysalueet yhtenäistyvät ja laajenevat. Molemmat toimivat kuitenkin edelleen itsenäisinä kanavina. SBS Media tuottaa Iskelmän ohjelmaa klo 6.00-18.00 ja Etelä-Pohjanmaan Viestintä  tuottaa Harju&Pöntisen lähetykset klo 18.00-6.00.

 

Kanava näkyy seuraavien tv-asemien alueella: Anjalankoski, Espoo, Eurajoki, Fiskars, Jyväskylä, Koli, Kuopio, Lahti, Lapua, Oulu, Tammela, Tampere, Turku ja Vuokatti. Näkyvyysalue kattaa noin 4,3 miljoonaa suomalaista.

 

Etelä-Pohjanmaan Viestinnän toimitusjohtaja Hannu Harju kertoo uuden yhteistyön merkityksestä: ”Lähdemme yhteistyöhön tosi mielellämme, sillä vaakakupin myönteisiä puolia on niin paljon enemmän verrattuna siihen, että lähetysaika kummallakin vähenee. Muun muassa näkyvyysalue laajenee, saamme mahdollisuuden kehittää palvelujamme monipuolisemmiksi, laajemmalla lähetyskaistalla voimme kehittää uudenlaisia ja erilaisia sovellutuksia tv-ruutuun. Yhdessä tehden kehitystyö on tehokkaampaa. Kehitettävää on runsaasti, sillä digitaalisen lähetysverkon mahdollisuuksien hyödyntäminen on meillä kaikilla tv-yhtiöillä lapsenkengissä”, sanoo Harju.

 

”SBS:n Iskelmä on jo pitkään halunnut lisää kapasiteettia, jotta kuvallinen Iskelmä saadaan toteutettua riittävällä kuvan ja äänen laadulla. Nyt solmittu yhteistyö Etelä-Pohjanmaan Viestinnän kanssa tuo ratkaisun tähän, että kuva ja ääni parantuvat merkittävästi”, kertoo varatoimitusjohtaja Jukka Lintula SBS Finland Oy:stä.Digita / Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.