Tiedotteet 2010

Digita ja Fintoto mittavaan yhteistyöhön

Digita Oy on solminut pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen ravipeliyhtiö Fintoto Oy:n kanssa. Palvelussa hyödynnetään laajasti Digitan multimediapalveluja, joiden avulla uudistetaan ja kehitetään Fintoton TotoTV entistä paremmaksi myynnin välineeksi sekä katsojia entistä paremmin palvelevaksi kanavaksi. Yhteistyö Fintoton kanssa käynnistyy vuoden 2011 alussa.

”Kysymys on meidän kannaltamme uudentyyppisestä palvelusta, jossa on kuitenkin paljon tuttuja elementtejä. Olemme toimittaneet kuvankeräys-, streamaus-, playout- ja satelliittijakelupalveluja aiemmin erillisinä, Fintoto on ensimmäinen laaja palvelukokonaisuus, jossa yhdistetään eri elementit”, kertoo Digitan multimediapalveluiden johtaja Jouni Sirén. ”Fintoto Oy on erittäin mielenkiintoinen yhteistyökumppani ja lähdemme suurella innolla tähän useamman vuoden kattavaan yhteistyöhön”, jatkaa Sirén.

Fintoto on myös toiveikas uuden kumppanuuden suhteen: ”Tämä on Fintoton yrityshistorian yksi suurimmista uudistuksista, ja myös strateginen päätös. TotoTV on pelimyynnille hyvin olennainen elementti. Uskomme, että kumppanuus Digitan kanssa toimii hyvin ja pystymme jatkossa hyödyntämään kaikki Digitan avaamat mahdollisuudet kehittää toimintaa”, toteaa Fintoton toimitusjohtaja Markku Breider.

Uusi yhteistyökumppanuus tarkoittaa Fintotolle merkittäviä kustannussäästöjä ja mahdollistaa kaikkien yli neljä päivää vuodessa raveja ajavien raviratojen ottamista mukaan kuvajakeluun. TotoTV:n uudistuminen tarjoaa katsojille huomattavia parannuksia. Uudistuksen myötä lähetykset jaksottuvat vuoden alusta uuden ohjelmakartan mukaisesti, joka tarjoaa ohjelmaa 12 tuntia päivässä. Fintoto on myös tehnyt yhteistyösopimuksen SuomiTV:n kanssa. Ravien tv-lähetykset SuomiTV:llä alkavat vuoden 2011 alusta.

Digita/Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.