Tiedotteet 2011

29.12.2011 17.05

Radio Nova ja Radio SuomiPOP vaihtavat taajuuksia Eurajoen alueella 2.1.2012

Radio Nova ja Radio SuomiPOP vaihtavat taajuuksia Eurajoen radioaseman alueella maanantaina 2.1.2012 klo 06.45. Taajuuksien vaihdon yhteydessä sekä Radio Novan että Radio SuomiPOPin radiolähetyksissä on muutamien minuuttien pituinen katkos.

Katkoksen jälkeen taajuudet ovat vaihtuneet seuraavasti:

 

• Radio Nova Eurajoki on kuultavissa taajuudella 90,4 MHz
• Radio SuomiPOP Eurajoki on kuultavissa taajuudella 106,0 MHz


Eurajoen radioaseman reuna-alueilla olevat Radio Novan kuuntelijat voivat virittää radiovastaanottimensa myös naapuriasemien taajuuksille, mikäli radiolähetykset eivät kuulu häiriöttömästi uudella taajuudella. Vaihtoehtoiset taajuudet Radio Nova: Turku 103,9 MHz, Tampere 104,7 MHz, Pyhävuori 107,6 MHz.

 

Radio SuomiPOPin Eurajoen kuuluvuusalue on taajuusvaihdon jälkeen huomattavasti laajempi kuin aikaisemmin.

Taajuusvaihdon taustalla on radioiden uudet, 1.1.2012 voimaanastuvat toimiluvat. Digita vastaa Radio Novan ja Radio SuomiPOPin lähetysverkkojen teknisestä toteutuksesta ja verkkoihin tehtävistä muutoksista.

Digita Info neuvoo


Apua radiolähetysten vastaanottoon ja kuuluvuuteen liittyvissä asioissa saa Digitan kuluttajapalvelusta Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana numerossa 020 411 7676. Maanantaina 2.1. Digita Infossa on erikoispäivystys radioiden taajuusmuutosten vuoksi klo 07.00-18.00.

 

Digita Oy on alansa edelläkävijä langattomissa digitaalisissa ratkaisuissa. Digitassa on nykyteknologian osaajat, ja digitalaiset ovat mukana kehittämässä alan standardeja, mikä takaa luotettavan osaamisen ja kokonaisvaltaisten digitaalisten ratkaisujen tuottamisen asiakkaille. Digitan maan kattava organisaatio varmistaa palveluiden korkean laadun ympäri vuorokauden. Digitan asiakkaita ovat muun muassa tv- ja radioyhtiöt sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattorit. Digita on suomalainen yhtiö, joka kuuluu eurooppalaiseen TDF-ryhmään. www.digita.fi

 

Digita/ Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.