Tiedotteet 2012

5.11.2012 13.07

C More Urheilun ja C More Aition kanavanimet vaihtuvat 5. marraskuuta

C More Urheilu ja C More Aitio ovat maanantaista 5. marraskuuta klo 16 alkaen Digitan antenni-tv-verkossa nimillä MTV3 MAX Sport 1 ja MTV3 MAX Sport 2. Useat digivastaanottimet päivittävät uudet nimet kanavaluetteloon automaattisesti, mutta joissakin vastaanottimissa nimien päivittyminen vaatii kanavahaun käynnistämisen.

Kanavahaku digivastaanottimissa

Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä. Ohjeet kanavien viritykseen löytyvät Digitan Internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta.

Digita Info neuvoo

Apua ongelmatilanteissa saa Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse numerosta 020 411 7676. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8.00–16.00.

Digivastaanottimien ja vastaanottolaitteiden ongelmatilanteissa ja perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kuluttajaa palvelevat myös laitteen myyjät, laitevalmistajat sekä maahantuojat.

Digita/Viestintä
www.digita.fi


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.