Tiedotteet 2012

4.12.2012 11.14

Vielä ehdit hakea CampBerlin -innovaatioleirille – Digita kutsuu opiskelijat hahmottamaan uuden sukupolven tv-kokemusta Berliiniin

Digita hakee helmikuussa 2012 Berliinissä järjestettävälle innovaatioleirille viittätoista opiskelijaa, joille annetaan tehtäväksi rakentaa viikossa konsepti, joka tuo käyttäjille seuraavan sukupolven tv-kokemuksen.

Haku on avoin. Mukaan otetaan opiskelijoita, joilla on tv:n, netti- ja pelituotannon, markkinoinnin, johtamis- ja käyttäytymistieteiden pohjalta palava intohimo uusiin innovaatioihin. Hakuaika innovaatioleirille päättyy sunnuntaina 9. joulukuuta. Hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.campberlin.fi.

 

CampBerlin on suunniteltu ja rakennetaan yhdessä Insanon tuottajan Marko Kulmalan, 15/30 Researchin Markus Keräsen ja RayQ:n Ville Lähdesmäen kanssa. CampBerliinistä vastaa kokonaisuutena Digita Oy.

 

Digita/Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.