Tiedotteet 2013

19.12.2013 14.56

Alfa TV näkyy Digitan antenni-tv-verkon D-kanavanipussa kanavapaikalla 15

Brilliance Communication Oy on aloittanut Alfa TV ohjelmalähetykset Digitan antenni-tv-verkon D-kanavanipussa DVB-T2 teknologialla 1. joulukuuta 2013. Kanava näkyy maksutta kanavapaikalla 15. Saadakseen Alfa TV:n näkyviin tulee television tai digiboksin olla Antenna Ready HD-hyväksytty, jotta voidaan vastaanottaa lähetyksiä DVB-T2-teknologialla.


IRR-TV:n tuottamat ohjelmat ovat näkyneet aiemmin BC-TV kanavana Digitan antenni-tv-verkon kanavanipussa C.  
 
Alfa TV tarjoaa ohjelmavirrassaan muun muassa dokumentteja, elokuvia, keskusteluohjelmia, konsertteja, lasten- ja nuortenohjelmia, uutisia, vähemmistökielisiä tuotantoja, viihdettä- ja kultturia sekä hengellisiä- ja elämänkatsomuksellisia ohjelmia.

Digitan D-kanavanippu kattaa 85% väestöstä. D-kanavanippua lähetetään seuraavilta 13 radio- ja tv-asemalta: Anjalankoski, Espoo, Eurajoki, Joutseno, Jyväskylä, Kruunupyy, Kuopio, Lahti, Lapua, Oulu, Tammela, Tampere ja Turku. Alfatv:n näkyvyysalueen voi tarkastaa Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu.
 
Kanavahaun tekeminen
Joissakin tapauksissa tulee tehdä kanavahaku, jotta kanavan saa näkyviin. Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä. Ohjeet kanavien viritykseen löytyvät Digitan internet-sivuilta http://www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta.


Digita Info neuvoo
Apua ongelmatilanteissa saa Digita Infosta sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse numerosta 020 411 7676. Digita Info palvelee arkisin klo 8.00–16.00.

Tv-vastaanottimien ja vastaanottolaitteiden ongelmatilanteissa ja perusasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kuluttajaa palvelevat myös laitteen myyjät, laitevalmistajat sekä maahantuojat.

Ongelmista ja häiriöistä voi ilmoittaa myös internet-sivustolla www.digita.fi olevalla häiriöilmoituslomakkeella.


Digita/Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.