Tiedotteet 2013

DNA: Antenni-tv-tarjonta yhtenäistyy - HD-kanavat myös PlusTV:n asiakkaiden nykyiselle kortille 

Tiedote 26.11.2013

PlusTV:n asiakkaiden pitkä odotus päättyy tänään, kun DNA avaa PlusTV-katsojille mahdollisuuden seurata myös teräväpiirtokanavia ja käyttää Antenna Ready HD -hyväksyttyjä teräväpiirtolaitteita nykyisellä PlusTV-kortilla. Samalla sekä PlusTV:n että DNA:n antenniverkon tilaajille tulee tarjolle runsaasti uutta kanavatarjontaa.
 
PlusTV siirtyi syyskuussa DNA:n omistukseen Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyttyä kaupan. DNA lunastaa nyt lupauksensa tarjota sekä PlusTV:n että oman antenniverkon asiakkaille entistä paremmat ja kattavammat palvelut mahdollisimman nopealla aikataululla.
 
"Antennikodeissa ei aiemmin voinut katsoa samalla vastaanottimella sekä PlusTV:n että DNA:n tarjoamia maksu-tv-kanavia. Olemme iloisia voidessamme nyt avata antennikotien ulottuville ennennäkemättömän laajan kanavatarjonnan. Erityisen hyvä uutinen tämä on PlusTV:n tilaajille, jotka ovat jo kauan toivoneet televisioihinsa teräväpiirtotarjontaa. Myös VHF-antenniverkon tilaajat saavat omalle kortilleen runsaasti uutta tarjontaa", kertoo DNA:n televisioliiketoiminnan johtaja Mikko Saarentaus.
 
Uudistus mahdollistaa sen, että PlusTV:n asiakkaat voivat nykyisellä kortillaan käyttää kaikkia Antenna Ready HD -hyväksyttyjä teräväpiirtolaitteita. Tällaisia antenniverkon teräväpiirtokanavien katseluun hyväksyttyjä digibokseja on tarjolla laaja valikoima, ja myös valtaosa myynnissä olevista televisioista täyttää Antenna Ready HD -hyväksynnän.

Teräväpiirtoa ja kahden verkon tarjonta

PlusTV:n ja DNA Welhon antenniverkon tilaajien suosituimpien kanavapakettien sisältö yhtenäistyy ja samalla laajenee tuntuvasti, sillä uudistuneet kanavapaketit sisältävät 26.11. alkaen sekä DNA:n VHF-verkosta että Digitan UHF-verkosta vastaanotettavia kanavia.
 
PlusTV:n tilaajat saavat MTV Total, MTV Total Sport ja C More Film  -paketteihinsa useita uusia kanavia DNA:n VHF-verkosta - mukana myös teräväpiirtoa. Kokonaan uutena tuotteena PlusTV:n tilaajille tulee tarjolle vapaasti räätälöitävä PlusTV Mix HD -paketti, johon voi valita kahdeksan kanavaa kaikkiaan 20 eri kanavan joukosta. Uusina kanavina tarjolle tulevat, paketista riippuen: Animal Planet, C More First HD, C More Hits, Disney XD, MTV Fakta XL, MTV Max HD, MTV Sport 1 HD, National Geographic, Showtime ja Silver. Kanavapakettien tarkempi sisältö löytyy osoitteesta plustv.fi.
 
PlusTV-katsojat voivat vastaanottaa nyt myös maksuttomat kotimaiset Yle HD ja MTV3 HD -teräväpiirtokanavat DNA:n antenniverkosta. Yle HD on seurattavissa ilman tv-korttia ja MTV3 HD -kanava avautuu katseluun aktiivisella PlusTV-kortilla, jossa on tilattuna kanavapaketti. MTV3 HD -kanava lisätään PlusTV-korteille automaattisesti.
 
VHF-verkosta vastaanotettavien kanavien katselu edellyttää, että käytössä on kahden antenniverkon vastaanottoon sopiva laitteisto ja kortti on linkitetty sitä käyttävään laitteeseen. Kaikki nykyisin käytössä olevat PlusTV:n kortit ovat valmiita kanavien vastaanottoon samanaikaisesti kummastakin verkosta. Mikäli uudet kanavat eivät näy kanavalistalla, uusi kanavahaku auttaa.
 
DNA Welhon antenniverkon asiakkaille tarjoutuu yhtenäisen tuotteistuksen myötä mahdollisuus tilata nykyiselle kortilleen jälleen myös MTV Total, MTV Total Sport ja C More Film -paketteja, jotka ovat olleet antenniverkossa tarjolla PlusTV:n yksinoikeudella. Lisäksi DNA:n antenniverkon asiakkaat voivat nyt valita MTV Median maksu-tv-kanavia myös omaan DNA Welho Mix HD-pakettiinsa. Kanavapakettien tarkempi sisältö löytyy osoitteesta dna.fi.
 
"Antennikodin tv-vastaanotto kannattaa ajanmukaistaa nyt, sillä edessä on mahtava tv-urheiluvuosi. Kaikki merkittävimmät tapahtumat televisioidaan teräväpiirtona - kuten Sotshin talviolympialaiset, Formula 1 -kausi, jääkiekon MM-kisat ja jalkapallon MM-kisat. Teräväpiirtotarjontaa on sekä maksu-tv-kanavilla että Ylen maksuttomilla HD-kanavilla Saarentaus kertoo.
 
Teräväpiirtoaikaan siirtyminen onnistuu antennikodeissa helposti. DNA Kaupoista ja DNA:n jälleenmyyjiltä löytyvät tarvittavat teräväpiirtolaitteet ja DNA:n antenniasennuskumppaneilta tarpeen tullen myös apu antennin asennukseen.
 
DNA:n viime vuonna valmistunut VHF-verkko kattaa jo noin 85 prosenttia Suomen talouksista. Uudistuneiden pakettien kaikkia kanavia, teräväpiirtotarjontaa myöten, pääsee seuraamaan verkon näkyvyysalueella, kun kiinteistössä on myös DNA:n antenniverkon lähettimeen suunnattu VHF-antenni ja kotona T2-virittimellä varustettu vastaanotin. Tällaisen vastaanottimen tunnistaa Antenna Ready HD -merkinnästä. Teräväpiirtokanavien seuraaminen onnistuu, kun kortti on linkitetty sitä käyttävään laitteeseen.
 
Lokakuussa julkistetun EPSI Rating -tutkimuksen*) mukaan DNA Welholla on aiempien vuosien tapaan Suomen tyytyväisimmät maksu-tv-asiakkaat.

Info:

- Tarkista onko kotisi HD-valmis 
- Tietoa teräväpiirtokatseluun hyväksytyistä vastaanottimista: www.testatutlaitteet.fi
- DNA:n antenniverkon näkyvyysaluekartta 
- Antenniverkon kanavakartta 
- HDTV-opas  
- SANT ry (mm. Pientalon antenniopas sekä yhteystiedot antenniasennusliikkeisiin)    
 
*) EPSI Rating 2013, lokakuu 2013, www.epsi-finland.org
 
DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA:n viisi miljoonaa suomalaista tavoittava 3G-verkko laajenee edelleen, ja 4G-verkot ulottuvat koko ajan uusiin kaupunkeihin ja taajama-alueille. DNA:n liikevaihto vuonna 2012 oli 769 miljoonaa euroa ja liikevoitto 56 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli kolme miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. DNA ja WELHO ovat DNA Oy:lle rekisteröityjä tavaramerkkejä. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi.

Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.