Tiedotteet 2013

13.12.2013 16.10

Fiskarsin alueella radio- ja tv-lähetykset toimivat taas normaalisti

Fiskarsin lähetysaseman näkyvyys- ja kuuluvuusalueen kaikki radio- ja tv-palvelut katkesivat perjantaina 13.12. klo 10.01. Katkoksen taustalla olivat paikkakunnalla myrskyn aiheuttama sähkökatkos, joka alkoi jo yöllä. Radio- ja tv-lähetykset olivat käynnissä varavoiman turvin aamuun asti. Lähetykset katkesivat varavoimakoneessa ilmenneen häiriön vuoksi.


Digitan varavoimakone on saatu korjattua ja kaikki lähetykset ovat palautuneet normaalitilaan Digitan varavoimakoneen avulla.


Digita pahoittelee katkoksesta mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

Digita/ Viestintä***************


Päivitetty klo 12.15.


Fiskarsin näkyvyys- ja kuuluvuusalueen kaikki radio- ja tv-palvelut ovat katkenneet perjantaina 13.12. klo 10.01. Katkoksen taustalla ovat paikkakunnalla myrskyn seurauksena ilmenneet sähkökatkokset, jotka alkoivat jo yöllä. Radio- ja tv-lähetykset olivat käynnissä varavoiman turvin yöstä asti. Lähetykset ovat katkenneet varavoimakoneessa ilmenneen häiriön vuoksi.

 

Digita on käynnistänyt viankorjaukset Fiskarsin asemalla, ja radio- ja tv-lähetykset pyritään palauttamaan mahdollisimman pian.


Tämän hetken tietojen mukaan radiolähetykset kuuluvat jälleen kello 13 jälkeen ja televisiolähetykset palautuvat noin kello 15 alkaen.


Digita viestii viankorjauksen edistymisestä nettisivuillaan.

 

Digita pahoittelee katkoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Digita/Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.