Tiedotteet 2014

28.10.2014

Digita vastaa markkinamuutokseen tehostamalla toimintaansa

Tiedote 28.10.2014

Digita-konserni aloittaa henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut maanantaina 3. marraskuuta liittyen organisaation uudelleenjärjestelyihin ja tuotannon sekä toimintojen tehostamiseen. Neuvottelut koskevat yhteensä 152 henkilöä. Alustavan arvion mukaan neuvottelut voivat johtaa enintään 46 henkilötyövuoden vähentämiseen.

Yhteistoimintamenettelyn mukaiset neuvottelut pyritään saamaan päätökseen viimeistään 15.12.2014 mennessä. Yksityiskohdat ja tehtävät toimenpiteet tarkentuvat yhteistoimintaneuvottelujen aikana ja yhtiö pyrkii tekemään päätöksen toimenpiteistä neuvottelujen pohjalta mahdollisimman pian neuvottelujen päättymisen jälkeen.

 

Neuvotteluiden taustat

 

Yt-neuvotteluiden taustalla on yhtiön tarve vastata muuttuvaan markkinatilanteeseen tehostamalla ja organisoimalla uudelleen toimintaansa. Digitan vt. toimitusjohtaja Jussi Lehtonen: ”Haluamme muuttuvassa toimintaympäristössä vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin. Tämä edellyttää meiltä palvelutarjontamme suoraviivaistamista sekä toimintamme tehostamista ja sopeuttamista. Näillä toimenpiteillä varmistamme kilpailukykymme myös tulevaisuudessa”. Suunnitelluilla toimenpiteillä ei ole vaikutusta Digitan palveluiden laatuun.

 

”Henkilöstön kannalta yt-neuvottelut ovat erittäin valitettava asia. Pyrimme käyttämään kaikkia mahdollisuuksia henkilöstövaikutusten minimoimiseksi”, toteaa Lehtonen.

 

 

Median yhteydenotot:

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Minna Flink, p. 040 742 8849, minna.flink@digita.fi


Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita sekä kattavaan verkkoinfrastruktuuriimme pohjautuvia palveluita. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita. Digitassa työskentelee noin 250 alan ammattilaista.


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.