Tiedotteet 2014

11.12.2014

Juha-Pekka Weckström Digitan toimitusjohtajaksi - Yhtiö valmistautuu uuteen vaiheeseen

Tiedote 11.12.2014

Juha-Pekka Weckström Digitan toimitusjohtajaksi - Yhtiö valmistautuu uuteen vaiheeseen


Digitan hallitus on tänään nimittänyt Digitan uudeksi toimitusjohtajaksi 5.1.2015 lukien diplomi-insinööri Juha-Pekka Weckströmin (44). Weckström on aiemmin työskennellyt Realia-konsernin toimitusjohtajana. Sitä ennen hän teki pitkän uran TeliaSonera-konsernin palveluksessa. Siellä hän vastasi mm. Eurasia -liiketoimintaryhmän strategiasta ja kehityksestä sekä toimi Suomen maayhtiö Soneran toimitusjohtajana ja laajakaistaliiketoiminnan johtajana. TeliaSonera-aikanaan Weckström oli myös hallitusvastuussa useissa Baltian tytär- ja osakkuusyhtiössä.


”Olen erittäin tyytyväinen voidessani palata tutulle liiketoiminta-alueelle ja saadessani vastuulleni keskeisen suomalaisen broadcasting-toimijan. Tehtävä on juuri nyt hyvin haastava ja kiinnostava. Alan monet perustavaa laatua olevat asiat muuttuvat, ja tv:n ja internetin yhdistävät hybridipalvelut laajenevat voimakkaasti. Tartun innolla tähän muutokseen, ja näen siinä uuden tulevaisuuden Digitalle. Tiedän, että Digitassa on alan parasta osaamista, ja olen varma, että pystymme tässä muutoksessa elämään ja menestymään”, sanoo Weckström. 


Digitan hallituksen puheenjohtaja Arne Wessberg kertoo, että toimitusjohtajaa haettaessa keskeisinä perusteina olivat broadcasting- ja tietoliikenneliiketoiminnan kokemus sekä vahvat näytöt asiantuntijaliiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta: ”Olemme iloisia saadessamme vankan toimialan kokemuksen omaavan johtajan joukkoomme Digitaa uudistamaan.”

Juha-Pekka Weckström toimii 5.1.2015 alkaen Digita Networks Oy:n ja sen tytäryhtiön Digita Oy:n toimitusjohtajana.

 

Lisätietoja:
Arne Wessberg, 0400 618 800, arne.wessberg@elisanet.fi
Juha-Pekka Weckström, 0400 564 754, jpweckstrom@gmail.com (4.1.2015 asti)

 

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana Digita kehittää ja tarjoaa myös monipuolisia internet-, tv- ja radiopalveluita sekä kattavaan verkkoinfrastruktuuriin pohjautuvia palveluita. Digitan asiakkaita ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita.


Digitan omistaa First State Investments, joka on osa Australian suurimman finanssipalveluyrityksen Commonwealth Bank of Australian varainhoitoa. First State Investments hallinnoi sijoituksia erilaisiin infrastruktuurikohteisiin Australiassa, Aasiassa ja Euroopassa.

 


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.