Tiedotteet 2015

18.3.2015

AlfaTV:n lähetykset näkyvät A- ja D -kanavanipuissa 18.3. alkaen

Tiedote 18.3.2015

Televisiokanava AlfaTV:n lähetykset ovat olleet katsottavissa Digitan antenni-tv-verkossa D-kanavanipussa vuorokauden ympäri. Keskiviikosta 18.3. alkaen AlfaTV:n lähetykset ovat katsottavissa D-kanavanipun lisäksi myös A-kanavanipussa joka päivä klo 20:00 – 22.30.

Kanavanumerot ja näkyvyysalueet:


AlfaTV näkyy A-kanavanipussa kanavapaikalla 36 ja D-kanavanipussa kanavapaikalla 15. AlfaTV:n katsominen D-kanavanipussa edellyttää Antenna Ready HD -standardilla olevaa televisiota tai digiboxia.

Kanavanippu A:n väestöpeitto on 99,9 %. Kanavanippu D kattaa 85% väestöstä. Näkyvyysalueet voi tarkistaa Digitan karttapalvelusta osoitteesta www.digita.fi/karttapalvelu.

Kanavahaku digivastaanottimissa

Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Kuluttajan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä. Ohjeet kanavien viritykseen löytyvät laitteen käyttöoppaasta. Yleisohje kanavien hakemiseksi löytyy myös osoitteesta www.digita.fi/kanavahaku.  
 

Digita Info auttaa


Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia kanavien uudelleen virittämisen tai tehdasasetusten palauttamisen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta.
Digitan kuluttajapalvelu Digita Infon tekniset asiantuntijat auttavat antenni-tv-vastaanottoon liittyvissä kysymyksissä. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-20 puh. 020 411 7676 tai info@digita.fi. 


Digita/viestintä

Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.