Tiedotteet 2015

18.3.2015

Digita pääyhteistyökumppanina Salamakypärät -kilpailussa

Tiedote 18.3.2015

Digita Salamakypärät 2015 – kenestä nuorten ohjastajien mestari?


Digita on pääyhteistyökumppanina kolmatta kertaa järjestettävässä Salamakypärät-kilpailussa. Salamakypärät-ohjastajakilpailussa raviurheilun organisaatiot Suomen Hippos ry, Fintoto Oy, Suomen Ravivalmentajat ry ja Vermon Ravirata Oy panostavat yhdessä raviurheilun tulevaisuuteen tarjoten lajin nuorille ohjastajalupauksille mahdollisuus kehittyä urallaan kohti raviurheilun ammattilaisuutta.
 
Kilpailun myötä alalla toimitaan positiivisessa yhteishengessä. Salamakypärät avaa lajin nouseville nimille mahdollisuuksia päästä esille ja eteenpäin ohjastajina. Kilpailusarjaa seurataan keskiviikon Toto65-tv-lähetyksissä.

Varatoimitusjohtaja Jussi Lehtonen Digitasta: ”Digitalle nuorten tukeminen ja elämässä eteenpäin auttaminen ovat erittäin tärkeitä asioita. Digita on aiemmin ollut mukana tukemassa Tukikummit ry:tä ja tarjonnut jo useana kesänä nuorille mahdollisuuden kesätyöhön. Tällä kertaa olemme mukana Salamakypärät-kilpailussa kannustamassa nuoria ohjastajalupauksia eteenpäin urallaan.”
 
Fintoton vt. toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi: ”Digitan kanssa olemme tehneet useita vuosia yhteistyötä. Salamakypärät on kaikille raviurheilun sidosryhmille tärkeä kilpailu, ja on hienoa että Digita on mukana mahdollistamassa sen toteutumista. Nämä nuoret ohjastajanimet tulevat näkymään tiiviisti TV-lähetyksissä ja muissa mediakanavissamme kuluvan vuoden aikana. Raviurheilu tarvitsee uusia nousevia tähtiä, joita Salamakypärät tuottaa.
 
Salamakypärät- kilpailu on osa Digitan ja Fintoton välistä laajempaa markkinointiyhteistyötä. Vuoden 2015 aikana Digita on näkyvästi esillä myös muissa Fintototon tapahtumissa. Digitan ratkaisuilla toimiva TotoTV on Fintoton oma kanava, josta näkee päivittäin ravit suorana lähetyksinä. TotoTV:sta tulee vuosittain yli 1000 suoraa ravilähetystä. Kotimaisen raviurheilun lisäksi TotoTV:stä voi seurata myös kansainvälisiä huippukisoja ympäri maailman. Digitan palvelu koostuu mm. TotoTV-lähetyksissä näytettävien sisältöjen kuvankeräys- ja streamauspalveluista aina raviradoilta kotisohvalle saakka, kaikkialla Suomessa. Erinomaisen käytettävyyden perusta on 24/7-valvonta ja siihen liitetty operointipalvelu.

Lisätietoja:


Pertti Koskenniemi
Vt. toimitusjohtaja
Fintoto OY
Puh. 0400 512 196
e-mail: pertti.koskenniemi@fintoto.fi

Jussi Lehtonen
Varatoimitusjohtaja
Digita
Puh. 040 749 9955
email: jussi.lehtonen@digita.fi

Digita

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita sekä kattavaan verkkoinfrastruktuuriimme pohjautuvia palveluita. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita. Digitassa työskentelee noin 220 alan ammattilaista.

Fintoto

Fintoto Oy on vastuullinen suomalainen Toto-pelien järjestäjä, myyjä ja markkinoija, joka vastaa yksinoikeudella hevospelien järjestämisestä Suomessa. Toto-pelit tarjoavat monta mahdollisuutta pelata, jännittää ja ennen kaikkea voittaa. Totoa pelataan vuosittain yli 1000 hevosurheilutapahtumaan, ja voittoja jaetaan viikoittain yli 3 miljoonaa euroa. Koti- ja ulkomaisten ravikilpailuiden lisäksi Toto-pelikohteena on laukkakilpailuja ympäri maailman sekä ratsastuskilpailuja Suomesta.
Toto-pelien tuotto käytetään kokonaisuudessaan suomalaisen hevosurheilun ja -kasvatuksen hyväksi.
Totoa pääsee pelaamaan ajasta ja paikasta riippumatta; raviradalla, 1200 Toto-myyntipisteessä ympäri Suomen sekä osoitteissa www.toto.fi ja m.toto.fi.


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.