Tiedotteet 2015

17.8.2015

Digitan antenni-tv-verkossa aloittaa kuusi uutta maksu-tv-kanavaa 18.8.

Tiedote 17.8.2015

Nelonen prot
Kuusi uutta Nelonen PRO -kanavaa aloittaa Digitan antenni-tv-verkossa 18.8.2015.

Digitan antenni-tv-verkossa aloittaa kuusi uutta maksu-tv-kanavaa tiistaina 18. elokuuta. Uudet kanavat ovat tilattavissa DNA:lta.

Uudet kanavat: Nelonen Pro 3, Nelonen  Pro 4, Nelonen Pro 5, Nelonen Pro 6, Nelonen Pro 7 ja Nelonen Pro 8.

Näkyvyysalue ja T2-vastaanotin

Uudet kanavat näkyvät Digitan D-kanavanipussa, joka kattaa 85 % väestöstä. Näkyvyysalueen voi tarkistaa Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu ja www.digita.fi/nakyvyysalueet.  

D-kanavanipussa lähetetään peruslaatuisia kanavia (SD-laatu) ja teräväpiirtokanavia (HD-laatu). Uudet Nelonen PRO -kanavat ovat peruslaatuisia. D-kanavanipussa lähetettävien tv-kanavien katseluun tarvitaan T2-vastaanotin, jossa on Antenna Ready HD –merkintä. Lista T2-vastaanottimista löytyy nettisivuilta www.testatutlaitteet.fi.

Yhteisantennikiinteistöissä Digitan tv-verkon HD-kanavien katsominen edellyttää kanavanippujen D ja H käyttöönottoa antenniurakoitsijan toimesta mikäli tarvittavia virityksiä antennijärjestelmään ei ole tehty. Digitan valtuuttamat DigitaPRO-antenniurakoitsijat löytyvät www.digita.fi/digitapro -sivulta ja karttapalvelusta.

Lisätietoa myös osoitteesta www.hdtvopas.fi.

Antenniverkon maksu-tv-kanavien tilaus
DNA toimii maksu-tv-operaattorina Digitan verkossa. Lisätietoja kanavien tilaamisesta www.dna.fi/uusiantennitv

Digita Info auttaa

Useimmat vastaanottimet etsivät uudet tv-kanavat automaattisesti. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia kanavien uudelleen virittämisen tai tehdasasetusten palauttamisen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta. 

Digitan kuluttajapalvelun Digita Infon tekniset asiantuntijat auttavat antenni-tv-vastaanottoon liittyvissä kysymyksissä. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-20 puh. 020 411 7676 tai info@digita.fi.

Digita/Viestintä

 


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.