Tiedotteet 2015

5.10.2015

Digitan antenni-tv-verkossa aloittaa seitsemän uutta maksu-tv-kanavaa 8.10.

Tiedote 5.10.2015

Viasat kanavat

Digitan antenni-tv-verkossa aloittaa seitsemän uutta maksu-tv-kanavaa. Kanavat on lisätty verkkoon tänään 5.10. ja niiden lähetykset alkavat torstaina 8. lokakuuta. Uudet kanavat ovat tilattavissa DNA:lta.

Uudet kanavat: Viasat NHL Xtra 1, Viasat NHL Xtra 2, Viasat NHL Xtra 3, Viasat NHL Xtra 4, Viasat NHL Xtra 5, Viasat NHL Xtra 6, Viasat NHL Xtra 7.  

Näkyvyysalue ja T2-vastaanotin
Uudet kanavat näkyvät Digitan D-kanavanipussa, joka kattaa 85 % väestöstä. Näkyvyysalueen voi tarkistaa Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu ja www.digita.fi/nakyvyysalueet.

D-kanavanipussa on mahdollista lähettää peruslaatuisia kanavia (SD-laatu) ja teräväpiirtokanavia (HD-laatu).Uudet kanavat ovat peruslaatuisia. D-kanavanipussa lähetettävien tv-kanavien katseluun tarvitaan T2-vastaanotin, jossa on Antenna Ready HD –merkintä. Lista T2-vastaanottimista löytyy nettisivuilta www.testatutlaitteet.fi.

Yhteisantennikiinteistöissä Digitan antenni-tv-verkon HD-kanavien katsominen edellyttää kanavanippujen D ja H käyttöönottoa antenniurakoitsijan toimesta, mikäli tarvittavia virityksiä antennijärjestelmään ei ole tehty. Digitan valtuuttamat DigitaPRO-antenniurakoitsijat löytyvät www.digita.fi/digitapro -sivulta ja karttapalvelusta. 

Lisätietoa myös osoitteesta www.hdtvopas.fi

Antenniverkon maksu-tv-kanavien tilaus
DNA toimii maksu-tv-operaattorina Digitan verkossa. Lisätietoja kanavien tilaamisesta www.dna.fi/uusiantennitv

Digita Info auttaa
Useimmat vastaanottimet etsivät uudet tv-kanavat automaattisesti. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia kanavien uudelleen virittämisen tai tehdasasetusten palauttamisen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta.

Digitan kuluttajapalvelun Digita Infon tekniset asiantuntijat auttavat antenni-tv-vastaanottoon liittyvissä kysymyksissä. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-20 puh. 020 411 7676 tai info@digita.fi

Digita/Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.