Tiedotteet 2015

11.5.2015

Digitan antenni-tv-verkossa aloittaa viisi uutta maksu-tv-kanavaa 12.5.

Tiedote 11.5.2015

Digitan antenni-tv-verkossa aloittaa viisi uutta maksu-tv-kanavaa tiistaina 12. toukokuuta. Uudet kanavat ovat tilattavissa DNA:lta.
 
Uudet kanavat:
Animal Planet, Investigation Discovery, Eurosport 2, Disney Junior ja Disney XD.
 
Näkyvyysalue ja T2-vastaanotin
Uudet kanavat näkyvät Digitan D-kanavanipussa, joka kattaa 85 % väestöstä. Näkyvyysalueen voi tarkistaa Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu ja www.digita.fi/nakyvyysalueet.

D-kanavanipussa lähetetään peruslaatuisia kanavia (SD-laatu) ja teräväpiirtokanavia (HD-laatu). Uudet kanavat ovat peruslaatuisia. D-kanavanipussa lähetettävien tv-kanavien katseluun tarvitaan T2-vastaanotin, jossa on Antenna Ready HD –merkintä. Lista T2-vastaanottimista löytyy nettisivuilta www.testatutlaitteet.fi.
 
Yhteisantennikiinteistöissä Digitan tv-verkon HD-kanavien katsominen edellyttää kanavanippujen D ja H käyttöönottoa antenniurakoitsijan toimesta mikäli tarvittavia virityksiä antennijärjestelmään ei ole tehty. Digitan valtuuttamat DigitaPRO-antenniurakoitsijat löytyvät www.digita.fi/digitapro -sivulta ja karttapalvelusta.

Lisätietoa myös osoitteesta www.hdtvopas.fi.
 
Antenniverkon maksu-tv-kanavien tilaus

DNA toimii maksu-tv-operaattorina Digitan verkossa. Lisätietoja kanavien tilaamisesta www.dna.fi/uusiantennitv

Digita Info auttaa
Useimmat vastaanottimet etsivät uudet tv-kanavat automaattisesti. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia kanavien uudelleen virittämisen tai tehdasasetusten palauttamisen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta.

Digitan kuluttajapalvelun Digita Infon tekniset asiantuntijat auttavat antenni-tv-vastaanottoon liittyvissä kysymyksissä. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-20 puh. 020 411 7676 tai info@digita.fi.
 
Digita/Viestintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.