Tiedotteet 2015

11.9.2015

Liiga-faneille interaktiivisia lisäpalveluja Nelosen Liiga-lähetyksiin

Tiedote 11.9.2015

liiga_Capture

Nelonen Media, Liiga, Sofia Digital ja Digita kokeilevat syksyn aikana uudenlaisia jääkiekon lisäpalveluja Nelosen Liiga-lähetysten yhteydessä. Nelosen katsojat voivat lähetyksen aikana seurata muun muassa kierroksen muiden ottelujen tuloksia, sosiaalisen median keskusteluja ja ottelutapahtumia helposti tv-vastaanottimen kaukosäätimellä. Lisäpalvelut rikastavat katselukokemusta ja tuovat internetistä tutut vuorovaikutteiset toiminnallisuudet myös televisioon.  
liiga_01_bluebutton4

"Kesäkuussa julkaisimme pilotin: oman sovelluksen netti-tv-palvelustamme Ruudusta HbbTV-vastaanottimille. Liiga-sisältöjen lisääminen on luonnollinen jatke tälle kokeilulle. Myös Ruutu-sovellus on syksyn ajan kaikille saatavilla HbbTV:ssä", sanoo Nelonen Median online-johtaja Kai Taka-aho. 

"Liigalle tämä on askel kohti rikkaampaa Liiga-kokemusta, jonka äly-tv tekniikka mahdollistaa nyt myös suomalaisissa TV-talouksissa", kertoo vastaava tuottaja Juha Huhta Liigasta.  

Sofia Digitalin toimitusjohtaja Ari Pöyhtäri kommentoi: ”Halusimme kehittää jääkiekon ystäville sovellusen, jollaista itsekin innokkaina lätkäfaneina käyttäisimme mielellämme”. 

Hybridi-palvelut mahdollistavat aivan uudenlaisen tv-kokemuksen tarjoamisen. Digita on iloinen palveluiden herättämästä kiinnostuksesta ja jatkaa määrätietoisesti antenni-tv:n kehittämistä kohti entistä rikkaampaa katselukokemusta", sanoo Digitan liiketoimintajohtaja Teppo Ahonen

Lisäpalvelu otetaan käyttön Liiga-kierroksen avauksessa  Nelonen kanavalla Digitan antenniverkossa 12. syyskuuta ottelussa KooKoo-Saipa. Palvelun käyttämiseksi tarvitaan uudehko älytelevisio, joka on kytketty internetiin. Palvelu toimii pilottivaiheessa lähes kaikissa Suomessa myynnissä olevissa älytelevisioissa sekä tietyillä vuosien 2013 ja 2014 tv-malleissa. Lista vastaanottimista löytyy nettisivulta www.digita.fi/hybriditv. 

Lisätiedot:

Kai Taka-aho, online-johtaja, Nelonen Media, kai.taka-aho@nelonenmedia.fi, 040 779 0240.

Juha Huhta, vastaava tuottaja, Jääkiekon SM-liiga Oy, juha.huhta@liiga.fi, 040 550 4969.

Teppo Ahonen, liiketoimintajohtaja, Digita Oy, teppo.ahonen@digita.fi, 040 563 0299.

Ari Pöyhtäri, toimitusjohtaja, Sofia Digital Oy, ari.poyhtari@sofiadigital.com, 0503855533. 

Nelonen Media
Nelonen Medialla on yhdeksän televisiokanavaa: Nelonen, Jim, Liv, Hero, Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2, Nelonen Prime, Nelonen Nappula, Nelonen Maailma, Ruutu-palvelu sekä kuusi radiokanavaa: Radio Aalto, Radio Rock, Radio Suomipop, Loop, Metro Helsinki ja Groove FM. Nelonen Media on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Digita
Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita sekä kattavaan verkkoinfrastruktuuriimme pohjautuvia palveluita. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita.  

Sofia Digital Oy
Kansainvälinen ohjelmistoyritys Sofia Digital tarjoaa asiakkailleen kehittämiään broadcast-teknologiaan ja interaktiivisiin videoratkaisuihin keskittyneitä tuotteita sekä näihin liittyviä räätälöityjä palveluja.


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.