Tiedotteet 2015

8.6.2015

Pudasjärven uusi täytelähetin parantaa tv-näkyvyyttä alueella

Tiedote 8.6.2015

Digita on käynnistänyt Pudasjärven Pauvankankaalla uuden täytelähettimen, joka parantaa antenni-tv-lähetysten vastaanottoa Pudasjärven alueella erityisesti Kokkokylässä, Konttilassa ja Yli-Siuruan alueella. Täytelähettimen peittoalue kattaa noin 500 asukasta. Näkyvyysalueen ja aseman sijainnin voi tarkastaa Digitan karttapalvelussa www.digita.fi/karttapalvelu, aseman nimi on Pudasjärvi, Pauvankangas.

Täytelähettimeltä välitetään tv-kanavia Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema, Yle Fem, AVA, Alfa TV, MTV3, Nelonen, Sub ja Liv, antenni-tv-verkossa välitettäviä radiokanavia Yle Klassinen, Yle Puhe ja Yle Mondo, sekä maksu-tv-kanavat  MTV Max, MTV Juniori ja MTV Leffa.

Miten antenni suunnataan uudelle täytelähettimelle 
Jotta antenni-tv-lähetysten vastaanotto Pudasjärven täytelähettimeltä onnistuu, on kuluttajien suunnattava antenni uudelle täytelähetinasemalle. Täytelähetin sijaitsee Pudasjärven Pauvankankaalla Konttilan länsipuolella.  Parhaiten täytelähettimen sijainnin löytää katsomalla sen Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu. Karttapalvelusta näkee täytelähettimen sijainnin, sieltä välitettävät tv-kanavat sekä suunnan, mihin antenni tulee suunnata.


Antennin uudelleen suuntaamisessa Digita suosittelee käytettävän DigitaPRO-antenniasentajaa. Alueen DigitaPRO-antenniasentajat löytyvät karttapalvelusta digita.fi/karttapalvelu ja digita.fi/digitapro.

Digita Info neuvoo
Digitan kuluttajapalvelu Digita Infosta saa perustietoa antenni-tv-lähetyksiin liittyvissä asioissa ja antenniin uudelleen suuntaamisessa sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse numerosta 020 411 7676. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-20.

Lisätietoja
Hanna Niiranen
Liiketoimintapäällikkö, televisio
Digita Oy
Puh. 0400 276 813


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.