Tiedotteet 2015

2.12.2015

Ukkoverkot ja Digita solmivat 10-vuotisen sopimuksen

Tiedote 2.12.2015

Digita_Ukkoverkot_sopimus_12_15
Kuvassa J-P Weckström ja Antti Pellinen

Ukkoverkot ja Digita ovat solmineet 10-vuotisen sopimuksen Ukko Mobile 4G LTE -verkon tukiasemapaikkojen ja siirtoyhteyksien vuokraamisesta Digitalta. Sopimus varmistaa Ukko Mobile -verkon luotettavuuden ja peittoalueen kattavuuden jatkossakin. 

Ukkoverkot ja Digita ovat tiistaina 1.12. allekirjoittaneet pitkän yhteistyösopimuksen Digitan tukiasemapaikkojen ja siirtoyhteyksien vuokraamisesta Ukkoverkkojen valtakunnallisen Ukko Mobile -verkon käyttöön. 

- Digitan tukiasemapaikat ovat meille erittäin houkuttelevia. Korkeat tukiasemamastot varmistavat Ukko Mobile -verkon soluille tarvittavan suuren peittoalueen ja tukiasemapaikkojen varavoimakoneet puolestaan mahdollistavat tukiasemien pitkän palveluajan myös esim. myrskyjen aiheuttamien sähkökatkosten aikana, kertoo toimitusjohtaja Antti Pellinen Ukkoverkot Oy:stä.  

- Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme laajentaa Digitan infrastruktuuriliiketoimintaa sekä vahvistaa Ukko Mobile -verkon luotettavuutta pitkällä jänteellä. Valvomme tukiasemapaikkojamme keskitetysti ja pystymme nopeasti reagoimaan poikkeustilanteisiin, avaa Digita Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström.

Ukko Mobile -verkko on suunnattu erityisesti yritysten ja viranomaisten käyttöön, jolloin verkkopalvelun luotettavuus ja häiriöttömyys ovat keskeisessä roolissa. Verkkoa käytetään laajasti liiketoiminta- ja yhteiskuntakriittisessä käytössä sekä esineiden internetin tietoliikenneinfrastruktuurina. Ukkoverkkojen asiakkaita ovat mm.: VR, Erillisverkot, YLE ja lukemattomat kotimaiset PK-yritykset. 

Ukkoverkot on kotimaisen mobiilioperaattorikentän notkein toimija ja yritys vuokraa valtakunnallisen Ukko Mobile 4G -verkon käyttöön tukiasemapaikkoja ja siirtoyhteyksiä Digitan lisäksi useilta muiltakin toimijoilta Suomessa. Ukkoverkot ja Digita tekevät yhteistyötä myös tukiasemien rakentamisessa ja ylläpidossa koko Suomen alueella.

Lisätietoja

Antti Pellinen, 040 502 8201

toimitusjohtaja, Ukkoverkot Oy 

Markus Ala-Hautala,  0400 549 023

COO, Digita Oy

Digita

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita sekä kattavaan verkkoinfrastruktuuriimme pohjautuvia palveluita. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita. Lisätietoja verkkopalvelustamme: www.digita.fi 

Ukkoverkot

Ukkoverkot Oy on itsenäinen ja riippumaton, pääosin toimivan johdon ja suomalaisten mobiiliosaajien omistama palveluyritys, joka operoi, myy ja markkinoi koko Suomen kattavaa Ukko Mobile 4G LTE -mobiilidataverkkoa ja tuottaa paikallisesti Suomen nopeinta kiinteää langatonta Internet-yhteyttä tarjoavaa Ukkonet LTE -palvelua. Yhtiö keskittyy langattomien tietoliikennepalveluiden tuottamiseen erityisesti yrityksille, viranomaisille ja muille vaativille käyttäjäryhmille. Ukkoverkot on luontevin tietoliikenneinfrastruktuurin tarjoaja esineiden internetissä. Yhtiö ei tarjoa puhe- eikä tekstiviestipalveluita. Lisätietoja verkkopalvelustamme: www.ukkoverkot.fi

 

Yhteystiedot

Ukkoverkot Oy

Munkkiniemen puistotie 25

00330 Helsinki

Puh: 030 514 210

Email: info@ukkoverkot.fi

Web: http://www.ukkoverkot.fi/

 


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.