rss Tiedotteet 2016

14.11.2016 13.00

Digitan yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen

Digitassa on saatu päätökseen yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut 31.10.2016. Toiminnan tehostamiseen ja uudelleenjärjestelyyn tähtäävät yhteistoimintaneuvottelut käynnistyivät maanantaina 19. syyskuuta. Neuvotteluiden piirissä oli yhteensä 95 henkilöä Digita Oy:ssä. Neuvotteluja käytiin henkilöstön vähentämisestä, jonka arvioitiin olevan määrällisesti enintään 30 henkilöä.

Henkilöstön kanssa käytyjen neuvotteluiden tuloksena henkilöstön vähentämistarve jäi pienemmäksi, ja Digita irtisanoo tässä yhteydessä 4 henkilöä. Toimintaan haetaan tehokkuutta esimerkiksi työtapojen ja työtehtävien uudelleenjärjestelyillä.

 Yt-neuvotteluiden taustalla on yhtiön resurssien sopeuttaminen vastaamaan nykyistä markkinatilannetta ja toimintaedellytysten varmistaminen nykyisten ja uusien liiketoimintojen vaatimalla tavalla.

 Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström, p. 040 056 4754,
juha-pekka.weckstrom@digita.fi

Digita/Viesitintä


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.