rss Tiedotteet 2016

22.11.2016

Suomeen valtakunnallinen IoT-verkko syksyn aikana – Digita mukana Smart City 2016 -tapahtumassa

Tiedote 22.11.2016

Helsingin Kattilahallissa järjestetään 22.-23. marraskuuta Smart City -tapahtuma, joka kokoaa julkisen sektorin toimijat sekä johtavat teknologiayritykset ja -asiantuntijat keskustelemaan elinympäristömme laadun parantamisestateknologian avulla. Digita on mukana kertomassa koko maan kattavasta valtakunnallisesta IoT-verkostansa, joka tarjoaa mullistavia mahdollisuuksia langattomaan tiedon siirtoon.

Elinympäristömme ja arkitottumuksemme asettavat yhä korkeampia vaatimuksia teknologialle ja tiedonsiirrolle. Laitteet, järjestelmät ja palvelut kommunikoivat keskenään langattomasti nopeasti ja kustannustehokkaasti.  Digita on vakaa kotimainen toimija, jolla on  esineiden internetiä eli IoT:ta varten valmis infrastruktuuri tarjolla palvelualustaksi kumppaneidensa ratkaisuille.

”Olemme parhaillaan rakentamassa valtakunnallista verkkoa, joka tulee jo ennen vuoden 2016 loppua peittämään arviolta 95 % maan yrityksistä ja 85 % koko maan väestöstä. Meillä on korkeat mastot sekä kaksisuuntaisen LoRa-teknologiaan perustuva verkko, jonka ansiosta erilaisten laitteiden ohjaaminen on kustannustehokasta ja yksinkertaista. Edullisen hinnan, alhaisen tehonkulutuksensekä erinomaisen kantaman ansiosta teknologialla on paljon sovellusalueita, joista meillä on jo erinomaisia esimerkkejä” kertoo Digitan COO Markus Ala-Hautala.

Tervetuloa Smart Cityyn ständillemme keskustelemaan mitä verkkomme voi mahdollistaa juuri sinun liiketoiminnallesi ja asiakkaillesi.

Smart City 2016 ohjelmavinkki:

Tiistaina 22.11. klo 13:15 Digitan COO Markus Ala-Hautalan puheenvuoro:

Verkkokehitys tulevaisuuden älykaupunkien keskiössä –Kustannustehokkuutta kiinteistön energianhallintaan! Yhteistyöhanke VVO:n kanssa.

Edelläkävijyys on vain askeleen päässä.

www.smartcitynordic.com

Lisätietoja:
Markus Ala-Hautala, COO, Digita Oy
p. 0400 549 023


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.