rss Tiedotteet 20167.10.2016 Digita: Ruotsinkielinen kanava on mahdollista säilyttää itsenäisenä erittäin kustannustehokkaasti

Ylen 20.9.2016 julkistaman tiedotteen mukaan Yle suunnittelee kahden kanavansa eli Yle Teeman ja Yle Femin yhdistämistä kanavapaikalle viisi. Tarkoituksena on, että molemmat kanavat säilyttäisivät itsenäiset brändinsä ja omat sisältönsä, mutta jakaisivat kanavapaikan loppukeväästä 2017 lähtien.

Lue lisää
Antenni-tv-verkon taajuusmuutostöitä tehdään 6. – 8.9. Espoon ja Fiskarsin päälähetysasemilla - kaikissa tv-lähetyksissä kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos

Antenni-tv-verkon taajuus muuttuu Espoon ja Fiskarsin päälähetysasemilla tiistaista torstaihin 6. – 8.9. Espoossa D-, E -ja H-kanavanipun lähetyksissä ja Fiskarsissa B- ja E-kanavanipun lähetyksissä. Taajuusmuutostyötä tehdään kolmen muutospäivän ajan ja lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 8. syyskuuta.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.