rss Tiedotteet 2016

5.9.2016 Cinia ja Digita sopimukseen konesalitiloista

Tiedote, Digita ja Cinia Verkko-operaattori Cinia ja tv- ja radioverkkoja operoiva Digita ovat sopineet Cinian verkon solmupisteen sijoittamisesta Digitan konesalilaitetilaan Helsinkiin.

Lue lisää18.8.2016 Suomi siirtyy kokonaan HD-aikaan 31.3.2020

Suomen antennilähetysverkon tv-toimijat ovat sopineet vapaasti jaeltavien antenniverkon kanavien yhtäaikaisesta siirtymisestä HD:n eli teräväpiirron mahdollistavaan DVB-T2-lähetystekniikkaan.

Lue lisää


28.7.2016 Digitan antenni-tv-verkossa välitettävissä Viasatin maksu-tv-kanavissa muutoksia 1.8.

Digitan antenni-tv-verkossa aloittaa 1.8. kaksi uutta Viasatin maksu-tv-kanavaa: Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko. Samassa yhteydessä Viasat Sport Xtra kanavasta tulee Viasat NHL Xtra8. Viasat Sport Finlandin nimi on jatkossa Viasat Urheilu. Kanavat ovat tilattavissa DNA:lta. www.dna.fi/viasat

Lue lisää


26.7.2016 Antenni-tv-verkon taajuusmuutostöitä tehdään 26.7 – 28.7. Lahden päälähetysasemalla - kaikissa tv-lähetyksissä kolmena päivänä enintään seitsemän tunnin lähetyskatkos

Digitan Lahden Tiirismaan päälähetysasemalla tehdään taajuusmuutostöitä tiistaista torstaihin 26.-28.7.. Taajuusmuutostöistä aiheutuu enintään seitsemän tunnin lähetyskatkokset kyseisinä päivinä. Lähetystaajuudet muuttuvat asemalta lähetettävissä C-, D-, E- ja H-kanavanippujen lähetyksissä, ja. lähetykset käynnistyvät uusilla taajuuksilla viimeistään torstaina 28. heinäkuuta.

Lue lisää


21.7.2016 Kemin ja Tornion alueella voimakkaita radiokelejä

Digitan kuluttajapalvelu Digita Info on saanut viime päivinä runsaasti yhteydenottoja Kemin ja Tornion alueelta television vastaanotto-ongelmiin liittyen. Vastaanotto-ongelmien taustalla on niin sanottu radiokeli. Radiokelejä esiintyy yleensä korkeapaineen vallitessa. Lähetysteknisesti ilmiön aiheuttamia häiriöitä ei ole mahdollista estää. Radiokelit voivat kestää tunneista vuorokausiin. Häiriöt häviävät säätilan muuttuessa.

Lue lisää


21.7.2016 Partion suurleiri Roihu kuuluu myös omalla radiokanavallaan

Partio ei ole pelkkää telttailua ja nuotion sytyttämistä. Heinäkuun lopussa 2010-luvun partiolaiset pyörittävät perinteisten toimien ohella omaa radiotaan suurleiri Roihun ajan. Partiolaisten omaa PopUp-radiota voi kuunnella lähialueella FM-taajuudella sekä myös netissä Suomessa ja ulkomailla.

Lue lisää30.6.2016 MTV Leffa –kanavan jakelu Digitan antenni-tv-verkossa päättyy 30.6.

MTV Leffa –tv-kanavan lähetykset päättyvät torstaina 30. kesäkuuta Digitan antenni-tv-verkossa. MTV Leffa -kanavan lähetyksien päättyminen ei vaikuta muiden B-kanavanipussa lähetettävien kanavien katseluun.

Lue lisääEdelliset Seuraavat


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.