rss Ajankohtaista, tiedotteet

1.9.2017 Suomen Erillisverkot -konserni ja Digita Oy: Digita ja Erillisverkot jatkavat vahvaa yhteistyötä Virve-verkon rakentamis- ja asennuspalveluissa

Digita Oy on tehnyt pitkäaikaisen sopimuksen Suomen Erillisverkot -konserniin kuuluvan Suomen Virveverkko Oy:n kanssa uudistuvan Virve-verkon rakentamis- ja asennuspalveluista. Sopimuksen kesto on neljä vuotta.

Lue lisää


24.8.2017 Viasat Urheilu -kanava vapaasti katsottavissa tulevana viikonloppuna koko maassa Digitan antenni-tv-verkossa – Suomessa ennätysmäärä mainosrahoitteisia tv-kanavia

Viasat Urheilu -kanava on vapaasti katsottavissa Digitan valtakunnallisen antenni-tv-verkon A-kanavanipussa perjantaista 25.8. klo 8:00 alkaen ja jatkuen maanantaihin 28.8. klo 8:00 asti. Viasat Urheilu -kanava näkyy kanavapaikalla 28.

Lue lisää


15.8.2017 Digitan mastot suomalaisen joukkoviestinnän selkäranka - radio- ja tv-lähetyksiä välitetty Pyhätunturin asemalta 50 vuotta

Digitan Pyhätunturilla sijaitsevalta radio- ja tv-asemalta on välitetty tv-lähetyksiä puolen vuosisadan ajan.

Lue lisää3.7.2017 F-kanavanipun lähetykset käynnistyneet Tampereen Pyynikiltä

Digita on käynnistänyt Tampereen Pyynikin täytelähetinasemalla F-kanavanipun lähetykset tänään 3.7.2017.

Lue lisää


22.6.2017 IoT-teknologiasta hyötyä porotaloudelle

Digita pilotoi yhteistyössä Palojärven paliskunnan kanssa porojen seurantaa IoT-verkon avulla. Digitan maanlaajuinen IoT-verkko mahdollistaa aiempaa kevyemmät ja kestävämmät GPS-seurannan ratkaisut, joiden avulla tulevaisuudessa voidaan seurata koko poroeloa.

Lue lisää


21.6.2017 Digitan konesalilaajennukset jatkuvat Pasilan tietoliikennekeskittymässä

Digita laajentaa edelleen Data Center –liiketoimintaansa Pasilan tietoliikennekeskittymän alueella nykyisten tilojen välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää


16.6.2017 Digita ja Wapice kehittävät yhdessä teollisuuden IoT-ratkaisuja

Digita on aloittanut yhteistyön suomalaisen teollisuuden ohjelmistoratkaisuja tarjoavan Wapicen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota sekä Digitan että Wapicen asiakkaille tehokkaat ja ketterät IoT-palvelut teollisuuden tarpeisiin. Yhtiöiden ensimmäiset yhteiset hankkeet ovat jo kehitteillä.

Lue lisää
Edelliset Seuraavat