rss Ajankohtaista, tiedotteet

2.2.2018 Viasat Urheilu veloituksetta Digitan antenniverkossa 2.-4.2 välisenä aikana

Viasat Urheilu-kanava avataan ilmaiseksi Digitan antenniverkon alueella viikonlopun 2.-4.2. ajaksi. Tämä mahdollistaa suorien otteluiden ja studiolähetysten vapaan katselun lähes koko Suomessa.

Lue lisää


1.2.2018 AlfaTV:n näkyvyysalue on laajentunut valtakunnalliseksi Digitan antenni-tv-verkossa 1.2.

AlfaTV-kanavan näkyvyysalue on tänään torstaina 1.2.2018 laajentunut kaikille Digitan lähetysasemille. Uusiin näkyvyysalueisiin kuuluvat muun muassa Ähtäri, Pihtipudas, Iisalmi, Kuusamo, Inari, Utsjoki, Kilpisjärvi, Ylläs, Sodankylä ja Kemijärvi. Useimmat vastaanottimet etsivät uudet tv-kanavat automaattisesti. Jotkin vastaanottimet saattavat vaatia kanavien uudelleenvirittämisen.

Lue lisää


29.1.2018 AlfaTV:n näkyvyysalue laajenee valtakunnalliseksi Digitan antenni-tv-verkossa helmikuun alusta alkaen

AlfaTV-kanavan näkyvyysalue laajenee kaikille Digitan lähetysasemille antenni-tv-verkossa 1. helmikuuta 2018 alkaen. Uusiin näkyvyysalueisiin kuuluvat muun muassa Ähtäri, Pihtipudas, Iisalmi, Kuusamo, Inari, Utsjoki, Kilpisjärvi, Ylläs, Sodankylä ja Kemijärvi.

Lue lisää


24.1.2018 Digita ja Empower yhteistyöhön kehittämään teollisuudelle älykkäämpää liiketoimintaa IoT:n avulla

Empower ja valtakunnallinen verkko-operaattori Digita ovat aloittaneet yhteistyön, jossa teollisuudelle älykästä kunnossapitoa ja ylläpidon analytiikkapalveluita tarjoava Empower hyödyntää Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvaa IoT-verkkoa Emsight-analytiikkapalvelussaan.

Lue lisää


22.12.2017 Digita ja MTV: Nettimainonnan yhdistäminen tv-mainontaan isolle ruudulle toimii hyvin

Digita ja MTV laajensivat syksyllä 2017 pilottiaan, jossa yhdistetään perinteinen mainonta ja online-mainonta hybridi-tv-ympäristössä. MTV:n kaikilla 17 mainosalueella toteutettu testi on kansainvälisestikin merkittävä askel kohti niin sanottua Adressable TV:tä, kohdennettua tv-mainontaa.

Lue lisääEdelliset Seuraavat


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.