29.9.2015

Hybriditelevisio kiinnosti Kuntamarkkinoilla

3. Digita News Kuntamessut1
Digitan tiimi Kuntamarkkinoilla


Kuntamarkkinat kokosi yli 7500 kuntapäättäjää ja kunta-alan ammattilaista Kuntatalolle 9.-10. syyskuuta. Digita oli ukana omalla osastollaan sekä tietoiskulla molempina päivinä. Digitan tiimi esitteli innokkaille messuvieraille hybridi-tv:n ominaisuuksia.

”Miksi internet tulee televisioon? Eivätkö tietokoneet ja älypuhelimet riitä?”, Kuntamarkkina-kävijät kyselivät. 

 

Teppo Ahonen
Teppo Ahonen
Digitan liiketoimintajohtaja Teppo Ahonen kertoi, että internet lisää elämyksellisyyttä televisioon. ”Uudenlainen äly-tv ja sen palvelut on muotoiltu ja suunniteltu asiakaslähtöisesti niin, että niitä on helppo käynnistää ja käyttää suoraan tv-kanavalta. Tällä tavoin yhdistettynä kanavat ja niiden nettipalvelut muodostavat aivan uudenlaisen käyttökokemuksen.” 

 

Kuntamessut2
Hybridi-tv kiinnosti Kuntamarkkinoiden vieraita.
Hybridi-tv:ssä yhdistyvät antenni-tv:n sisällöt ja erinomainen kuvanlaatu netin parhaisiin sisältöihin. ”Kyse on tv:n laajennuksesta, jolla ilmaiset sisällöt saavat uuden ulottuvuuden”, Ahonen kertoo. Ahonen esitteli Kuntapäivillä Sanoman Ruutu.fi-palvelua. Suosituimpia hybridi-tv:n toimintoja on ollut ”aloita alusta” -toiminto, jolla omasta televisiosta voi käynnistää meneillään olevan ohjelman alusta. Ja mikäli oman suosikkisarjan edeltävä jakso on jäänyt katsomatta, voi siihen palata helposti valikon kautta.

Hybridi-tv:n laajentumista odotetaan Digitassa. ”Veikkaanpa, että pääsemme lähitulevaisuudessa kertomaan palveluiden laajenemisesta uusille kanaville”, Teppo Ahonen vihjaa.

Kuntamarkkinoilla Digitan kojulla vierailleita kuntapäättäjiä puhuttivat myös tuulivoimaloiden aiheuttamat häiriöt tv-lähetyksiin.

Digita tarjoaa asiantuntija-apua jo tuulivoimaloiden lupa- ja suunnitteluvaiheessa, jotta voimalat rakennettaisiin ensisijaisesti alueille, joissa ne eivät aiheuta häiriöitä lähetystoiminnalle.

Jos tuulivoimaloista kuitenkin aiheutuu häiriöitä tv-lähetyksille, Digita auttaa tuulivoimaloita täytelähetinratkaisujen asentamisessa. Digita suhtautuu myönteisesti tuulivoimaan uusiutuvana energianlähteenä ja on mukana kehittämässä tuulivoimaa, josta ei koidu haittoja tv-lähetyksille.

Digitan messutiimi kiittää kaikkia aktiivisia Kuntamarkkinat-kävijöitä, toivottavasti tapaamme pian uudelleen!

 

 

 

 


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.