12.6.2015

Kesä on Digitalaisille vilkasta aikaa

Digitan varatoimitusjohtaja Jussi Lehtonen kertoi ensimmäisen kesäisen ukkosmyräkän aikaan Digitan ajankohtaisista asioista Espoon

Jussin videotervehdys
Jussi Lehtonen, Digitan varatoimitusjohtaja

radio- ja tv-lähetysasemalla.  Parhaillaan Digitassa ollaan purkamassa keväisen asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksia. Vastausten pohjalta toimintaamme parannetaan entisestään, mutta myös hyviä toimintamalleja jatketaan.

Digitan toimintaympäristön radikaalit muutokset näkyvät myös tulevaisuuden suunnittelussa. Koko toimiala on muutosten kohteena, mutta Digitan rooli neutraalina verkko-operaattorina ja teknisenä palveluntuottajana ei tule muuttumaan.

Kesä on kiireistä aikaa, mutta digitalaisia voi tavata muun muassa Porin SuomiAreenassa sekä elokuussa Espoon tv- ja radioasemalla Espoo-päivän tapahtumassa. Digitalaiset toivottavat kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen oikein hyvää kesää!

Katso Jussi Lehtosen videotervehdys.>>


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.