Punainen nappi on avain hybridi-tv:n palveluihin

Digitan johtaja Markus Ala-Hautala esittelee hybridi-tv:tä videotervehdyksessä.

Markus Ala-HautalaDigitan liiketoiminnoista ja palveluista vastaava johtaja  Markus Ala-Hautala kertoo, että tv:n katselukulttuuri on monipuolistunut. Netti-tv:n kirjastot ja tallentavat digiboksit ovat uudistaneet katselukokemusta. ”Hybridi-tv yhdistää antenni-tv:n ja netin kautta tulevat palvelut yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi.”

Digitan antenniverkossa on kesäkuusta 2015 asti ollut Sanoma Median Ruutu-palvelu.  Avain palveluihin on punainen nappi, joka ilmestyy ruudulle Sanoma Median kanavia katsottaessa.  Kuluttaja voi aloittaa käynnissä olevan ohjelman alusta tai siirtyä suosikkisarjan edellisen jakson pariin. Palvelun kautta on myös käytettävissä kaikki Ruutu-palvelun sisällöt.
Palvelu on Ala-Hautalan mukaan saanut erittäin positiivisen vastaanoton kuluttajien parissa. ”Uskomme, että tämä on vasta alkua”, Ala-Hautala toteaa.

Katso Markus Ala-Hautalan hybridi-tv-esittely. >>


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.