29.9.2015

Täytelähetin kokeilussa Turussa

Turussa on syyskuun alusta alkaen kokeiltu kaupunkitäytelähetintä, jonka tarkoituksena on auttaa keskusta-alueella Radiokuunteluradion kuuluvuusongelmissa. Kokeilu toteutetaan yhteistyössä Bauer Median kanssa, sillä kuuluvuusongelmat ovat koskeneet muun muassa yhtiön Voice-kanavaa.

Kokeilussa oleva pieni täytelähetin on asennettu Turun keskustaan, ja sillä pyritään parantamaan Aurajoen rannan ympäristössä ilmenneitä kuuluvuusongelmia. Digitan varsinainen lähetysasema sijaitsee Kaarinan Kuusistossa. Ensimmäiset mittaustulokset lähettimen vaikuttavuudesta saatiin syyskuussa.

– Digitan puolesta kokeilu on sujunut ongelmitta ja konseptia pidetään lupaavana uutena palveluna, kertoo Digitan
Henri Viljasjärvi
Henri Viljasjärvi
radiopalveluiden johtaja Henri Viljasjärvi. Kokeilun vaikuttavuuden selkiytyessä tavoitteena on kertoa tuloksista myös muille asiakkaille, jotta täytelähetintä päästään kokeilemaan myös muilla alueilla. Turun kokeilu kestää lokakuun loppuun asti.

– Täytelähetin olisi hyvä lisä palveluvalikoimiimme ja Digitalla on mielenkiintoa jatkaa kokeilua, Viljasjärvi toteaa.


Palaa otsikoihinTämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.