GameOn
Digita osallistuu GameOn-hankkeeseen, jonka tavoitteena on tuoda peleille tyypillisiä motivaation elementtejä osaksi työntekijöiden arkea. Kyseessä on Työsuojelurahaston tukema ja Muutostaito Oy:n vetämä hanke, joka kestää vuoden 2016 loppuun saakka.

”Päätimme lähteä mukaan GameOn-hankkeeseen hakemaan vauhtia oman kulttuurimme muutokseen ja toimintatapojemme uudistamiseen”, kertoo Digitan toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström. ”Tavoitteenamme on suunnata tekniikkaan ja prosesseihin orientoitunutta organisaatiotamme ketteryyteen ja rohkeuteen, jotta pystymme ennakoimaan muutosta ja vastaamaan asiakkaidemme ja yleensä ympäröivän maailman odotuksiin ja muutoksiin entistä paremmin”, Weckström jatkaa.

Vuoden 2016 loppuun kestävän projektin aikana on tarkoitus altistaa kaikki digitalaiset uudentyyppisille tavoille tehdä töitä. ”Huhtikuussa pidetyn sisäisen käynnistyksen jälkeen muodostimme ryhmiä, jotka keskittyvät tiettyjen valikoitujen kehityskohteiden työstämiseen”, kuvaa liiketoimintajohtaja Teppo Ahonen projektin etenemistä. Kehityskohteina ovat esimerkiksi asiakastyöskentely, liiketoiminnan kehitys, toimintatavat ja johtaminen sekä omanaan uudet työkalut. Uusia työkaluja ovat esimerkiksi haasteet, pikaviestintä, jakamisen kulttuuri, ystävällismielinen kisailu, läpinäkyvyys,   digitaalisuus, peukutukset, yhteiskehittäminen ja parviälyn hyödyntäminen.

”Konkreettisena esimerkkinä toimintatapojen muutoksesta voidaan mainita asiakasaktiivisuuden kehittäminen. Projektin ennakkohaastatteluissa asiakaskunnasta nousi toive yhdessä tekemiseen sekä entistä kokeilevampaan tapaan kehittää asioita. ”Emme siis aio miettiä uudenlaista tekemistä ainoastaan keskenämme vaan meille on tärkeää saada myös asiakkaat ja sidosryhmät mukaan uudistamaan ja uudistumaan”, sanoo Ahonen.

Lisätietoja: Teppo Ahonen, liiketoimintajohtaja, Videoelämyspalvelut, Digita


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.