Mitä kuuluu FintotoDigita News helmikuu 2016


Fintoton liiketoiminnassa kansainvälistä vipinää

Digitan yhteistyökumppani Fintoto teki vuoden 2015 aikana uusia kansainvälisiä avauksia. Syyskuusta 2015 alkaen

PerttiK_Fintoto
Pertti Koskenniemi
Fintoton kautta on pystynyt pelaamaan Ruotsin V75-peliä. Yhteistyö ruotsalaisten kanssa V75-pelin osalta jatkuu myös koko tämän vuoden. Avauksia on tehty myös kauemmas, sillä peliyhteydet Australiaan avautuivat vuoden 2016 alussa. Nyt myös Australiassa on pelikohteena Suomen ravikilpailut. ”Australiassa haluttiin täydentää pelitarjontaa, ja Suomen ravit sattuivat ajallisesti sopivaan vielä avoinna olevaan rakoseen”, kertoo Fintoton toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi. ”Digitan kanssa tehty yhteistyö kansainvälisessä kuvansiirrossa on ollut erittäin positiivista. Kuvansiirto niin Suomesta ulkomaille kuin myös ulkomailta Suomeen on sujunut mallikkaasti”, kiittää Koskenniemi.

Fintoton vuoden 2015 tulos oli lähestulkoon sama kuin edellisen vuoden tulos. ”Tässä yleisessä taloudellisessa tilanteessa nollatulos oli odotusten ja tavoitteiden mukainen. Liiketoimintamme korreloi vahvasti yleisen taloudellisen kehityksen ja ostovoiman vahvuuden kanssa”, Koskenniemi jatkaa.

Fintoton ja myös kahden muun rahapeliyhtiön, Veikkauksen ja Raha-automaattiyhdistyksen, agendalla on jo hetken ollut rahapeliyhtiöiden integraatio. ”Tällä hetkellä suunnitelmissa on yhdistyminen vuoden 2017 alussa, mutta aikataulu kulkee käsi kädessä uuden arpajaislainsäädännön määrittelyn ja voimaantulon kanssa”, kertoo Koskenniemi. Tällä hetkellä yhtiöt keskittyvät nykytilan kartoitukseen ja analyysiin.

Ravigaala 2016

Tammikuussa Lahden Sibelius-talossa vietettiin vuosittaista Ravigaalaa, jossa palkittiin lukuisten muiden saavutusten lisäksi nuorten ohjastajien Salamakypärä-kilpailun voittajat. Kilpailun kärkikolmikon palkitsi Digitan COO Markus Ala-Hautala. ”Suomalaiset ovat tunnetusti ravikansaa ja on hienoa olla yhteistyökumppanina mukana kannustamassa nuoria ohjastajalupauksia eteenpäin urallaan. Digitalle nuorten tukeminen ja elämässä eteenpäin auttaminen ovat erittäin tärkeitä asioita”, kertoo Ala-Hautala.


Digitalla oli ilo palkita Salamakypärät -kilpailun parhaat 23.1. järjestetyssä Ravigaalassa. Ravigaalan tunnelmissa Emma Väre, Jukka Torvinen ja Digitan Markus Ala-Hautala. Kuva: Ilkka Lukka.

 


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.