Fintoto_TotoSM 2016Haussa Suomen paras Toto-pelaaja!

Lokakuu 2016


Fintoto järjestää loppuvuoden aikana perinteisen jokasyksyisen TotoSM-kilpailun, jossa kohtaavat innokkaat Toto-pelaajat ympäri Suomen. Digita on yhteistyökumppanina kun Suomen parhaat ravipelien harrastajat ottavat toisistaan mittaa.

Kilpailu käynnistyi keskiviikkona 26. lokakuuta Vermossa. Myös yleisöllä on mahdollisuus päästä seuraamaan eri osakilpailuja paikanpäälle paikallisille raviradoille. Tähtijuontaja Jaajo Linnonmaa osallistuu keskiviikkona 23. marraskuuta Vermossa järjestettävään osakilpailuun hyväntekeväisyyspelaajana.

Kilpailussa on kaikkiaan 11 osakilpailua, joiden parhaat totoajat pääsevät mukaan 17. joulukuuta Tampereella pelattavaan

Waltsu1
Leena Mäenpää-Wirtz
finaaliin. Finaalissa 35 parasta kilpailee paitsi palkintopotista myös paikasta arvostetussa kunniataulussa. Jo vuodesta 2001 järjestetyssä turnauksessa pelattavat pelit ovat Voittaja, Sija ja Kaksari.

”Toto-pelien SM-kilpailu on pelaajien parissa erittäin suosittu ja jännittävä turnaus, jossa tuuri ja taito yhdistyvät.  On

ienoa, että Digita toimii TotoSM:n yhteistyökumppanina. Viime vuonna Digita oli mukana nuorten ohjastajien Salamakypärät -kilpailusarjassa ja näin yhteistyömme on saanut jälleen uuden ulottuvuuden. Teemme jatkuvasti yhteistyötä Digitan kanssa parantaaksemme asiakaskokemusta, Digita vastaa yli 2 000 hevosurheilutapahtuman kuvansiirrosta TotoTV:n lähetyksiin televisioon ja nettiin” kertoo FintotonViestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja  Leena Mäenpää-Wirtz.

Tervetuloa seuraamaan TotoSM-karsintoja!

Keskiviikko 26.10. Vermo
Lauantai 29.10. Pori
Lauantai 5.11. Seinäjoki
Tiistai 8.11. Tampere
Torstai 10.11. Lahti
Lauantai 12.11. Kouvola
Maanantai 14.11. Oulu
Torstai 17.11. Joensuu
Maanantai 21.11. Jyväskylä
Keskiviikko 23.11. Vermo
 Lauantai 26.11.Turku

Finaali järjestetään:
Lauantai 17.12. Tampere

Pssst… Digita mahdollistaa Toto-lähetykset. Katso video >> Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.