Digita News helmikuu 2016

Internet-sisällöt täydentävät tv-tarjontaa - Hybridi-tv kasvattaa suosiotaan

Kaukosäädin_punainen nappi
Hybridi-tv-palvelut käynnistyvät kaukosäätimen punaisesta napista.
Kuluttajat ovat voineet viime vuodesta asti katsoa katsoa antenni-tv-lähetyksien lisäksi internetistä tuttuja sisältöjä helposti omalta tv-ruudulta.  Digita lanseerasi vuoden 2015 aikana Ylen ja Sanoman kanssa yhteistyössä hybridi-tv –palvelun, jonka ansiosta suuri osa Yle Areenan ja Nelonen Median Ruutu-palvelun maksuttomasta sisällöstä on katsottavissa nettisisältönä antenni-tv-vastaanottimista kaikkialla Suomessa.


Kampanjan toi uusia aktiivisia hybridipalvelujen käyttäjiä

Digita toteutti tammikuussa yhteistyössä Nelonen Median kanssa hybridi-tv-kampanjan Sanoman online-kanavissa. Hybridi-tv-videomainos pyöri Sanoman online-kanavilla runsaan kahden viikon ajan 14. - 31. tammikuuta.  Kampanjan tavoite oli aktivoida kuluttajia kytkemään oma äly-tv laajakaistaan ja aktivoimaan hybridi-tv-palvelujen käyttö. Kampanjan aikana hybridi-tv-palvelun käynnistyksiä kertyi yli tuplamäärä kampanjaa edeltävään ajanjaksoon, mikä ylitti odotukset.

Kampanjan videomainoksessa tuotiin esiin, että antenni-tv ja netti yhdessä ovat hybridi-tv, ja avain palveluiden löytämiseen on kaukosäätimen punainen nappi. Kampanjassa kerrottiin myös, että Ruutu-palvelun maksuton sisältö on antenni-tv:ssä kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero, ja että ”aloita ohjelma alusta” – toiminnallisuus on käytössä kaikilla Nelosen kanavilla. Kampanjavideo ohjasi hakemaan lisätietoa www.hybriditv.fi  -sivustolta.

Markus Ala-Hautala
Markus Ala-Hautala, operatiivinen johtaja
Hybridi-tv-ominaisuus on olemassa suuressa joukossa Suomessa myytävistä televisioista. Kampanjan voidaan sanoa onnistuneen erinomaisesti, sillä moni äly-tv:n omistaja aktivoi oman tv-vastaanottimensa hbbtv-ominaisuuden ja otti hybridi-tv-sisällöt käyttöön. Koska Hbbtv-ominaisuus on jo valmiiksi olemassa  lukuisissa kotitalouksissa, päästään käyttäjämäärissä helposti melko korkeisiin käyttäjämääriin vain aktivoimalla toiminnallisuus televisioissa, sanoo operatiivinen johtaja Markus Ala-Hautala Digitasta.

Lue lisää hybridi-tv:stä www.hybriditv.fi

Nykyiset hybridi-tv-palvelut

Digita on ottanut käyttöön tv-järjestelmissään sovelluksen, joka mahdollistaa internet-sisältöjen tuomisen helposti televisiokanavien yhteyteen. Tämä rikastaa olennaisesti tv:n katseluelämystä ja tuo netistä tutut vuorovaikutteiset toiminnallisuudet myös televisioon.

Digitan antenni-tv-verkossa on kesästä 2015 alkaen ollut Nelonen Median Ruutu-palvelun maksuton sisältö sekä syksystä 2015 alkaen suuri osa Yle Areenan palveluista.  MTV:n kanavilla on käytössä uutispalvelu nimeltä MTV Uutiset. Laajennettu ohjelmaopas on myös kuluttajien käytettävissä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.