Liiga_sovellus 1
Liiga-sovellus hybridi-tv:ssä listaa mm. pelikierroksen tilastotiedot.
Jääkiekon Liigakausi täydessä vauhdissa

Lokakuu 2016

Jääkiekon Liiga-kausi pyörähti syyskuussa vauhdikkaasti käyntiin, ja kävijäennätyksiä on rikottu usealla paikkakunnalla. Digita on mukana mahdollistamassa kiekkoelämyksiä Sanoman Liiga-yhteistyökumppanina ja tuo Liiga-ottelut kaikkiin ruutuihin myös kotisohville. Liiga-otteluiden lähetyksiä lähetetään useana päivänä viikossa koko kauden ajan.

Minna Flink
Minna Flink

”Jääkiekko on suomalaisille rakas laji, ja otteluissa on ainutlaatuinen tunnelma. Me Digitassa haluamme olla mukana tuomassa samaa tunnelmaa myös kotisohville”, kertoo yhteistyön taustoista Digitan viestintä- ja markkinointijohtaja Minna Flink.

Jokainen hoitaa oman ruutunsa

Liigaa markkinoidaan tällä kaudella teemalla ”Jokainen hoitaa oman ruutunsa”, mikä korostaa lajiin ja joukkueisiin liittyvää yhteisöllisyyttä ja suuria tunteita.

”Ruutu+ -palvelun roolina on tiivistää entisestään fanien suhdetta omaan joukkueeseen ja lajiin. On tärkeää, että myös kotisohvalla katsojat saavat otteluista parhaan irti” kertoo Nelonen Median markkinointipäällikkö Anssi Nevalainen.

Liigasovellus Nelosen tv-kanavilla

Digitan omana ruutuna on huolehtia, että tv-lähetykset näkyvät katkeamatta. Tämän lisäksi Digita tarjoaa uudenlaisia katsomiselämyksiä. Kaukosäätimen punaisella napilla käynnistyy Hybridi-TV-palvelu, josta voi löytää Liigan tulospalvelun monipuoliset sisällöt. Palvelusta löytyy muun muassa joukkue- ja pelaajatilastot, Liigan uutiset sekä videokoosteita.

Pelin aikana katsojan on mahdollista seurata pelin tilastoja ja saada lisätietoa ottelun tapahtumista kuten maaleista ja jäähyistä. Myös otteluun liittyvän twitter-keskustelun voi nähdä samalta ruudulta.

Hybriditv.fi-sivuilla on käynnissä kilpailu, jossa julkaistaan joka kuukausi Liiga-aiheinen kysymys. Oikein vastanneiden kesken arvotaan hybridi-tv- ja Liiga-aiheisia fanituotteita.

Hybridi-tv:n Liiga-sovelluksen toiminnallisuuksista voi lähettää palautetta osoitteeseen palaute.hybriditv@digita.fi.

Katso tästä Digitan Liiga-katkotunnisteet:

●     Jokainen hoitaa oman ruutunsa

●     Kiekko haltuun kaukosäätimen punaisella napilla

●     TV:n ja netin parhaat palvelut


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.