Digita News helmikuu 2016

Digitan Porin LA-asemalle etsitään uusia käyttötarpeita

Ekologinen teknologiakeskus luonnonkauniilla paikalla

Digitan entinen Porin lähetysasema sijaitsee luonnonkauniilla paikalla hyvien yhteyksien päässä Porin keskustasta ja etsii nyt aktiivisesti uutta käyttöä. 39 hehtaarin tontti ja ruostumattomalla teräksellä päällystetty 4100 m2:n päärakennus soveltuvat erinomaisesti moneen käyttöön.

Alueen sijainti Pohjanlahden rannikolla mahdollistaa tuulivoiman käytön energian lähteenä ja merivettä on mahdollista käyttää myös jäähdytykseen. Vuonna 1987 valmistunut päärakennus on rakennettu lyhytaaltolähetyksiä varten. Infraltaan se soveltuu hyvin esimerkiksi konesalikäyttöön.

Alueelle johtaa kaksi 20 kW:n voimalinjaa ja rakennus on suunniteltu jäähdyttämään LA-lähetinten suuret tehot. Porin keskustasta matkaa asemalle  on 11 km. Porin alueella on saatavissa ammattitaitoista työvoimaa. Alueelta löytyy myös englanninkielinen koulu, lentokenttä sekä edullisia asuntoja upeilta paikoilta. Porin seutu tunnetaan yritteliäisyydestään ja on jatkuvasti kehittyvä.

Henri Viljasjärvi
Henri Viljasjärvi, johtaja, Radio- ja Asiantuntijapalvelut

Kiinnostuitko?

Lisätietoja Porin Lyhytaaltoasemasta radio- ja asiantuntijapalvelujen liiketoimintajohtaja Henri Viljasjärveltä, p. 0400 649 125, henri.viljasjarvi(a)digita.fi.

 


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.