yla_yritykset

Ääni kuuluu - kuva näkyy - tieto liikkuu


Digita tarjoaa asiakkailleen laajan ja häiriöttömän siirtotien olipa kyseessä ohjelma, ääni, kuva, teksti tai data. Digita turvaa tasa-arvoisen tiedon saannin harvaan asutussa maassa. Se välittää sisältöä tehokkaasti ja edullisesti.

Digita välittää radio- ja televisio-ohjelmat kaikille suomalaisille koko maassa vuoden jokaisena päivänä. AntenniTV:tä katsoo kotitalouksista yli 50 % ja näillä kotitalouksilla on käytössään yli 2 miljoonaa päätelaitetta. FM-radio puolestaan tavoittaa 4,6 miljoonaa suomalaisista viikoittain ja sitä kuunnellaan noin kolme tuntia päivässä. Tämä perustehtävä on luonut pohjan muille palveluillemme langattoman tiedonsiirron alalla.

Digita välittää radio- ja televisio-ohjelmat kaikille suomalaisille koko maassa vuoden jokaisena päivänä. Tämä perustehtävä on luonut pohjan muille palveluillemme langattoman tiedonsiirron alalla. 

Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme radio- ja televisioverkkoja sekä langattomia tietoliikenneverkkoja kaikkialla Suomessa. Vuokraamme myös laite- ja mastotilaa eri puolilla Suomea radio- ja tv-asemilla.

Osaamisemme pohjautuu pitkään kokemukseen radiotaajuuksien, suurten tehojen ja korkeiden mastojen hyödyntämisestä. Koko Suomen kattavaan lähetysverkkoomme kuuluu 36 pääasemaa, 154 täytelähetinasemaa ja kymmeniä ohjelmansiirron linkkiasemia. Helsingissä sijaitseva Verkonhallintakeskus valvoo verkkojen toimintaa ympäri vuorokauden.