Konesalit parhaalla sijainnilla ja liitettävyydellä. Miksi rakentaa ja investoida omaan konesaliin kun voit hyödyntää Digitan valmiita tiloja ja palveluita?

Digitan konesalit tarjoavat optimaalisen sijaintipaikan liiketoimintakriittisille palvelinympäristöille. Konesalit täyttävät viranomaisten vaatimukset tärkeistä tiloista ja soveltuvat yrityksille jotka hakevat parasta mahdollista sijaintipaikkaa palvelin- ja tietoliikennelaitteille.

Meillä on pääkaupunkiseudulla useita konesaleja ja laitetiloja ympäri Suomen. Helsingin tiloissa asiakkaat nauttivat parhaasta mahdollisesti liitettävyydestä koska konesalimme sijaitsevat Pasilassa tietoliikenteen solmupisteessä, aivan FICIX:n liityntäpisteen (IXP) vieressä (FICIX2). Tämä tarkoittaa että internet-liikenteen latenssit ovat minimaaliset.

Tarvitset pääkonesalia, varakonesalia tai turvallisen paikan mihin ajaa varmistuksia ja toteuttaa Disaster Recovery -suunnitelmia, Digitalla on käyttötarpeesi sopivaa tilaa.

Huippuluokan konesalit:

  • Kaikkien teleoperaattoreiden kuityhteydet
  • Varmistettu sähkönsyöttö (UPS-järjestelmät ja diesel-generaattorit)

  • Jäähdytysjärjstelmät, tiloissa

  • Tilojen valvonta 24/7/365

  • Kulunvalvonta

  • Murto- ja palohälyttimet

  • Lämpötilan ja ilmankosteuden seuranta

  • Mahdollisuus hyödyntää Digitan viankorjauspalvelua

Tilaa ja sähköä, parhaalla sijainnilla.

Helsingin Data Centerit Pasilassa

Pasilan uudet konesalitilat täyttävät vaativat viranomaismääräykset ja vastaavat korkeaa kansainvälistä tasoa. Turvallisuudessa ja teknisissä ominaisuuksissa noudatamme muun muassa Euroopan komission DciE - Data Center Infrastructure Efficiency -määräyksiä.

PALVELUT

Co-location palvelut

Laitepaikat
Laitekapit (42-47U)
Asiakasdedikoidut tilat

Remote Hands

Kun et itse halua tai sinulla ei ole mahdollisuuksia käydä paikan päällä meidän asiantuntijat voivat olla avuksi. Autamme mielellämme mm. kaapeloinnissa, laiteiden paikalle sijoittamisessa ja asennuksissa.

Ota yhteyttä!

Liiketoimintajohtaja Fredrik Brunberg
etunimi.sukunimi(a)digita.fi, p. +358503752822


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.