Digitan Site-palvelut mahdollistavat verkon nopean ja kustannustehokkaan rakentamisen kaikkialla Suomessa. Paikallinen läsnäolo takaa tiedon parhaista tukiasemapaikoista.

Hankimme, suunnittelemme ja rakennamme tukiasemapaikat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Vuokraamme masto- ja laitetilaa ja hallinnoimme tarvittaessa asiakkaan kaikkia tukiasemia.

Site-hankinta ja suunnittelu

Etsimme sopivimmat tukiasemapaikat paikallistuntemuksen ja suunnitteluohelmistojen avulla. Tietokannat ja kattavat kartat antavat lentävän lähdön lupaavimpien tukiasemapaikkojen nopealle löytämiselle.

Suunnittelemme sähkö-, masto- ja antenni- sekä laiteasennukset. Digita hankkii tukiasemapaikkaa varten kaikki tarvittavat luvat.

Site-hallinta

Tarjoamme erilaisia site-yhteistyömuotoja markkinoinnista rakenteellisiin järjestelyihin. Digita hoitaa tarvittaessa myös asiakkaan tukiasemapaikan ylläpidon ja säännöllisen huollon sekä ylläpitää vuokralaistietokantaa.

Site-tietokantamme kattaa lähes kaikki Suomen käytössä olevat tukiasemapaikat. Hallinnoimme tarvittaessa myös asiakkaan koko kiinteistökantaa, esimerkiksi tukiasemakantaa (Site Management).

Masto- ja laitetilavuokraus

Vuokraamme masto- ja laitetilaa verkkojen toteuttamiseen. Asiakaskohtainen palvelu on nopeaa ja joustavaa. Tilavuokrauspalvelu voidaan toteuttaa myös avaimet käteen -ratkaisuna, jolloin siihen sisältyvät kaikki suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut.

Tarjoamme tukiasemapaikkojen lisäksi myös datasiirtokapasiteettia. Tiedonsiirtoverkkomme ja tukiasemapaikkamme kattavat koko maan.


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.