Digitan videojakelupalveluihin kuuluvat erilaiset videosisältöjen televisiojakeluun liittyvät palvelut. Korkealuokkaista medianhallintaosaamistamme käytetään sekä perinteisten antenni-tv-lähetysten että erilaisten kaapeli- ja internet-verkoissa välitettävien sisältöjen operointiin ja lähettämiseen.  Digitan kumppanina voitte keskittyä omaan ydinliiketoimintaanne – sisältöjen luomiseen tai kuluttajien kanssa asiointiin. Vahvuuksiamme ovat luotettavat ja häiriöttömät lähetykset, huippuunsa hiotut prosessit ja tekninen edelläkävijyys.

Videojakelupalvelut yhdistää eri jakelukanavat tehokkaiksi kokonaisuuksiksi. Perinteinen televisio ja internet täydentävät toisiaan sisällön jakeluteinä ja mahdollistavat ainutlaatuisia valtakunnallisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja haluttujen kohderyhmien tavoittamiseen.

Lisätietoja:

Teppo Ahonen, liiketoimintajohtaja, Videojakelupalvelut

Puh. 020 411 711 (keskus), email: teppo.ahonen(a)digita.fi


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.