RAVILÄHETYKSET SUORANA KOTISOHVALLE

Fintoto logo

 

 

Asiakkaamme: Fintoto
Palvelumme: Medianhallintapalvelut

 

Digita tuottaa Fintotolle kokonaisratkaisuna TotoTV-lähetyspalvelua. TotoTV-palvelu tarjoaa vuosittain yli 2 000 suoraa ravilähetystä, joista yli 530 lähetystä välitetään 43 raviradalta ympäri Suomen. Kotimaisen raviurheilun lisäksi TotoTV:stä voi seurata mm. Ruotsin ja Ranskan raveja sekä laukkaurheilua Iso-Britanniasta ja Etelä-Afrikasta. TotoTV välittää raviharrastajille kaikki suurimmat kansainväliset huippukilpailut ympäri maailman. TotoTV:tä voi katsoa kaapeli-tv:n, iptv:n tai mobiilin kautta sekä Fintoton verkkosivuilta suoratoistona.

Digita tarjoaa asiakkaalle lähetyspalveluja, jotka mahdollistavat suorat lähetykset ravikatsojille ympäri Suomen. Palvelu on raviasiakkaille kriittinen, sillä suorat lähetykset ovat pelaamisen kannalta ratkaisevan tärkeitä. Fintoton pelivaihto on vuosittain 230 miljoonaa euroa, josta merkittävin osuus tulee suorien lähetysten aikana.

”Yhteistyömme Digitan kanssa on ollut sujuvaa ja ratkaisukeskeistä. Toimivat suorat lähetykset takaavat sen, että asiakkaamme pystyvät seuraamaan ja pelaamaan hevoskilpailuja eri puolilta maailmaa  vuoden jokaisena päivänä” kertoo Fintoton toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi.

 


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.