Hybridi-tv, elämyksellisempiä ja henkilökohtaisempia videopalveluita

Digita kehittää palveluitaan mediamaailman muuttuviin tarpeisiin. Videosisällöllä tavoitellaan yhä miljoonayleisöjä ja henkilökohtaisten, personoitujen sisältöjen kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Digitan tavoitteena on tuoda personoitu sisältö samalle ruudulle, mikä edellyttää antenni-tv:n yhdistämistä laajakaistayhteyksiin ja tilausvideopalveluihin. Hybridi-tv:n avulla on mahdollista tavoittaa yleisöjä entistä paremmin ja puhutella heitä omien brändien avulla. Tulevaisuudessa yhdellä kaukosäätimen painalluksella voi siirtyä tv-ohjelmasta lisäsisältöjen puolelle.

Hybridi-tv on luonteva osa tv:n katselukulttuurin muutosta. Tallentavat digiboksit ja on-demand- eli tilausvideopalvelut ovat jo edistäneet ”tv:n käyttökulttuuria” pelkän katselun sijaan. Suomalaisissa kodeissa on jo yli 300 000 vastaanotinta, joissa hybridi-tv:n palvelut ovat mahdollisia. Siirtymä teräväpiirtolähetyksiin edesauttaa osaltaan päätelaitekannan uusiutumista. HD-lähetykset itsessään ovat osa television elämyksellisyyden seuraavaa vaihetta.

Digita panostaa yhä voimakkaammin myös internet-jakeluun liittyviin tv-palveluihin. Internet-jakelulla on kasvava kysyntä, sillä ihmiset haluavat katsoa tv:tä erilaisissa tilanteissa ja erilaisista päätelaitteista. Tällä tavoin nettijakelu ja -sisällöt täydentävät toisiaan entistä laajemmaksi tv-palvelukokonaisuudeksi, jonka käyttö edustaa yhdessä yhä kasvavaa suomalaisen mediakulutuksen osuutta. 


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.