Luotettava jakelu, monipuoliset toteutukset

Media-asiakkaitamme ovat suuret kotimaiset ja kansainväliset mediayhtiöt sekä lyhytaikaisia mediayhteyksiä tarvitsevat toimijat. Palvelumme skaalautuvat yksittäisten sisältölähetysten toteuttamisesta aina suurten tv-yhtiöiden tarpeisiin. Tarjoamme kaiken tarvittavan monikanavaiseen videojakeluun. Media Gateway -palvelumme kautta tuotamme lähetyssignaalin kaikissa halutuissa formaateissa esimerkiksi kaapeli- ja IPTV-verkkoihin sekä internetiin. Pystymme palvelemaan myös kertaluontoisia tarpeita, esimerkiksi tuottamaan popup-tv-palveluita määritellyn ajan halutuissa verkoissa.

Digitalla on pitkä kokemus broadcasting-tason tv-toiminnasta ja sen tuomisesta eri jakelukanaviin. Jakelemme  lineaariset tv-kanavat suomalaisille massayleisöille yhdenaikaisesti, kustannustehokkaasti ja korkealla laadulla. Digitan antenni-tv-verkon alueella asuu 99,96 % suomalaisista, joten se tavoittaa laajakaistaisena tiedonsiirtoverkkona käytännössä kaikki suomalaiset, joka päivä.

Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme suomalaisen tv-toimialan ja sen tarpeet. Toimitettuanne Digitalle sisällön hoidamme koko lähetystoiminnan siitä eteenpäin. Digitan suunnittelu- ja käyttökokemus sekä vahva tekninen osaaminen ovat aina käytössänne.

 


Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksemme verkkosivujemme käyttökokemusta, kohdentaaksemme sinulle markkinointia ja analysoidaksemme verkkoliikennettä. Käyttämällä sivustoa oletamme, että hyväksyt evästeiden käytön.